Stäng film

Sedan 2017 har vi levererat produktionsunderhåll till Lantmännen Lantbruk. Efter en omförhandling väljer Lantmännen Lantbruk att förlänga avtalet, vilket ger oss möjlighet att fortsätta leverera och utveckla produktionsunderhåll på ett drygt 25-tal anläggningar i Sverige. Den nya avtalsperioden startar 2022-06-01 och gäller i tre år med möjlighet till förlängning.

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, maskin, energi och lantbruk. Koncernen ägs av 19 000 svenska lantbrukare, är verksam i ett 20-tal länder, har fler än 10 000 anställda och omsätter 46 miljarder kronor. Lantmännens kärnverksamhet återfinns inom division Lantbruk som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster för ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk.

Det förlängda avtalet innebär att vi får möjlighet att leverera och utveckla produktionsunderhåll för Lantmännen Lantbruk i Sverige.

− Vi är stolta över att få fortsatt förtroende att utveckla underhållsverksamheten för Lantmännen Lantbruk. Sedan samarbetet startade 2017 har fokus varit att etablera en struktur för underhållsverksamheten och systematiskt bygga upp en historik. Nu ser vi att det arbetet börjar ge resultat. För den kommande avtalsperioden är fokus på att utnyttja insamlad historik, för att förbättra underhållsverksamheten med avseende på kostnad, tillgänglighet och kvalitet. Detta avtal är mycket viktigt för Jernbro och för spridningen av vårt underhållskoncept, säger Mikael Jansson, VD för Jernbro Industrial Services.

 

Lantmännen Lantbruk Jernbro Avtal

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Berndt Johansson, Affärsområdeschef Partnerskap & Specialisttjänster Göteborg +46 10-483 11 83 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Jernbros underhållsavtal ger AGES högre driftsäkerhet

  AGES enhet i Kulltorp såg vinsterna med att skriva avtal med Jernbro avseende förebyggande underhåll (FU). Att säkerställa genomförandet av FU samtidigt som man kan lägga all energi på sin huv…

  Underhåll

  Vi har skrivit underhållsavtal med H&M avseende deras system för återvinning av kläder

  Avtalet omfattar de maskiner som ingår i deras återvinningssystem "Looop". Systemet är ett av enbart 2 system av denna typ i hela världen.

  Underhåll

  Pelly Group ville ha med Jernbro på resan till Nässjö

  Pelly Group letade efter leverantörer som kunde hjälpa dem med underhåll och flytt av maskiner från Hillerstorp till Nässjö. Med Jernbro som ensam samarbetspartner, slog de två flugor i en smä…

  Underhåll

  Automatiserade cementterminaler kräver professionellt underhållsarbete

  Cementtillverkaren SCHWENK Sverige AB hade vissa punkter de ville att en ny samarbetspartner inom underhåll och service skulle uppfylla. Hos Jernbro kunde de pricka  av punkterna.

  Dela gärna detta