Stäng film

Vi kan hjälpa dig med både förebyggande och förbättrande underhåll. Och du kan ta hjälp av oss för enstaka serviceinsatser såväl som för stora projekt.

Kompetensen finns lokalt på flera orter. Det betyder att det finns möjlighet att jobba nära och att vi kan tillsätta resurser med kort varsel om det krävs. Det betyder också att du har tillgång till spetskompetens på orten. Har du ett extra stort behov av resurser vid exempelvis en punktinsats, så kan vi kraftsamla med kompetens från flera orter och genom det nätverk vi har byggt upp genom åren.

Vi är en märkesoberoende servicepartner men samarbetar gärna med maskin- och komponentleverantörer. Vi är idag auktoriserade servicepartners för ett flertal fabrikat.

Erfarenhet från flera branscher

Vi har vårt ursprung i svensk industri. Det gör att vi kan många olika branscher. Bredden gör att vi inte bara kan din verksamhet. Vi kan även förmedla värdefull kunskap från andra branscher till dig som kund. Vi är idag verksamma inom följande industrier: verkstad, stål, gruvor, livsmedel, petrokemi, rening och distribution av vatten, plast och gummi, trä, papper och massa samt energi.


Underhållselektriker

Vi kan hjälpa dig med alla typer av elektriskt underhåll. Vi har även kompetens att utföra elektrisk installation på allt från ställverk till maskinombyggnader. Vi utför arbete inom både låg- och högspänning.

Ett område där Jernbro har spetskompetens är inom mät- och reglerteknik. Vi är specialiserade på utrustningar för alla typer av processreglering, inom exempelvis tryck, temperatur, nivå, flöde och pH. Vi kalibrerar och justerar med spårbarhet till internationella normer.

Underhållsmekaniker

Våra mekaniker kan hjälpa dig med alla typer av underhåll på mekanisk utrustning i samtliga branscher. Vår kompetens och erfarenhet gör att vi kan hjälpa dig att optimera ditt förebyggande underhåll. Hydraulikkompetens finns också hos oss på Jernbro, främst på vårt servicecentra i Finspång.

Underhållsingenjörer

Våra underhållsingenjörer hjälper dig med förslag som ökar tillgängligheten i maskinutrustningen eller som ökar personsäkerheten eller som helt enkelt förenklar och effektiviserar själva underhållsarbetet. Genom att analysera tidigare underhållsinsatser, maskinkonstruktioner och underhållsinstruktioner kan vi komma med åtgärdsförslag. Till sin hjälp har ingenjören vår beprövade metod Jernbro Maintenance Way. Flera av våra ingenjörer är också certifierade underhållsledare enligt EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies)

Svetsare

I svetsverkstäderna utförs reparationssvets samt olika projektarbeten. Vår personal, som har kompetens inom svetsning, bockning och valsning, ritar och konstruerar efter kundens behov. Det kan till exempel vara balkkonstruktioner, maskindelar, ramverk, tankar, skruvar och stativ.

För mer information om våra svetsverkstäder

Vi erbjuder även skärande bearbetning. Läs mer om fräsning, svarvning, arborrning, slipning, vattenskärning och mätning på sidan maskinbearbetning.


Nästa generations tekniker

En viktig del i verksamheten är att slussa in yngre förmågor in i vår organisation. Vi medverkar därför på flera orter i arbetet med att locka skolungdomar att välja de tekniska inriktningarna på gymnasiet.

Dela gärna detta

”Världsklass i personligt ledarskap. Med hög kompetens och stor passion för sitt arbete, Husqvarna och Jernbro Industrial Services gjorde tre personer en enorm insats.”
Anders Lilja, Senior Director Manufacturing på Husqvarna Brand Division Manufacturing Nordic

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Kenneth Lovidius, Stockholm (HQ) Försäljningschef +46104830162 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Underhåll

Ett stillestånd kostar dubbelt så mycket under vintern

Jernbros första uppdrag åt Umeå Energi handlade om att installera en överhettare i kraftvärmeverk.

Dela gärna detta