Stäng film

På Jernbro har vi många års erfarenhet av VA-entreprenader, installationer av rör och maskinell utrustning samt mekaniska montage av pumpar och rörsvetsning. Oavsett om det gäller konstruktion eller tillverkning av rörledningar, tryckkärl, mekanisk utrustning, rörupphängningsstrukturer, VVS-arbeten eller bärande stålstrukturer kan vi åta oss både hel- och delentreprenader.

IndustrirörInstallationsarbeten

Vid beställning av polymerutrustning eller avvattnings- och slamförtjockningsutrustning från oss, kan vi alltså ta hand om all installation av utrustning såsom maskiner, rör, pumpar och plattformar,  liksom el-, smides och svetsarbeten. Självklart monterar vi även annan slags processutrustning inom vatten och avlopp i kombination med installation. Maskin- och rörinstallationer utförs runt om i Sverige på avloppsreningsverk och vattenreningsverk samt ute i industrin där processvatten ska tas om hand.

Konstruktion och tillverkning

Kvalitet, funktion, prestanda och säkerhet genomsyrar våra konstruktions- och tillverkningsprocesser av tryckbärande anordningar och stålbyggnadsstrukturer. Vår spetskompetens tillåter oss att konstruera, tillverka, kontrollera, prova och dokumentera avancerade svetsade konstruktioner i kolstålsmaterial och rostfria materialkombinationer som klarar de mest omfattande kravspecifikationer och krävande miljöer från våra kunder.

Projektledning och utförande

Våra projektledare har gedigen erfarenhet av att driva och genomföra denna typ av installationsprojekt, inklusive förståelse för processen. Tillsammans med personalen, som utför montage och svetsarbeten på plats, fokuserar de på att leverera projekt i rätt tid och med hög kvalitet. Att arbeta säkert är något som vi på Jernbro också alltid har högsta fokus på.

Certifieringar och kvalificeringar

Vi är certifierade i tredje part av ackrediterat certifieringsorgan för svetsning med tillhörande processer enligt SS-EN ISO 3834–2:2005 och för stålbyggnadsstrukturer och lastbärande konstruktioner enligt SS-EN 1090–1:2009 och FPC system i utförandeklass EXC 1–3. I tillägg har vi även följande:
• Tryckbärande anordningar PED – Regelverk och standarder
• Svetsprocedurkvalificering
• Säker vatteninstallation
• Kylcertifiering Kat 1

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Daniel Pascotte, Affärsenhetschef Projekt Öst Norrköping +46 10-483 10 66 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Industrirör

  Många meter rör är installerat på Nogersunds nya avloppsreningsverk

  Vi har utnyttjat vår kompetens inom installationer av rör och maskinell utrustning, mekaniska montage av pumpar och rörsvetsning.

  Industrirör

  Industrirör från Jernbro bidrar till Lindes ökade gasproduktion

  Linde har byggt ut anläggningen i Norrköping för att öka sin kapacitet att rena och kyla koldioxid. Det medförde ett behov av ett omfattande rörarbete som gick till Jernbro.

  Industrirör

  600 meter svets och ett lapptäcke löste cisternbottenbytet

  Bitumenleverantören Nynas hade konstaterat ett läckage i en cistern, vars golv hade rostat sönder. Förtroendet för att lösa problemet, gick till Jernbro.

  Projekt

  NorRens är en stor distributör av våra slamförtjockare

  NorRens slutkunder vill ha utrustning med den senaste tekniken och väljer därför Jernbros slamförtjockare - igen.

  Dela gärna detta