Stäng film

Vi på Jernbro tar inte bara ansvar för samhället och miljön i stort, utan också för hur vår verksamhet påverkar orten där vi verkar.

Vår verksamhet ska vara ekonomiskt hållbar

För en stabil och lönsam utveckling skapar trygghet, för såväl ägare som kunder, leverantörer och medarbetare. Det är också viktigt att alltid tillämpa en sund affärsetik.

Vi bidrar till ett bättre samhälle

Vi tar ett socialt ansvar och vill vara med och utveckla samhället. Det gör vi genom att vara en ansvarstagande och stimulerande arbetsgivare och vi påverkar aktivt våra leverantörer att göra samma sak.

Vi tar ansvar för miljön

I vårt miljöansvar ingår dels att ständigt försöka reducera vår egen miljöpåverkan, dels att påverka våra kunder och hjälpa dem i deras miljöarbete. Vårt ansvarstagande återspeglas även i kraven på våra leverantörer.

Vi tar ansvar för våra leverantörer

Vi undersöker så att leverantören kan leva upp till vår hållbarhetspolicy. När vi ingår ett leverantörsavtal gör vi en grundlig leverantörsbedömning baserade på leverantörens tekniska, ekonomiska och organisatoriska förmåga samt total leveransförmåga. Detta följer vi sedan upp regelbundet, för att säkerställa att leverantören lever upp till kraven som ställdes i upphandlingen.

Dela gärna detta

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Urban Ekmark HR & EQ Chef Göteborg +46104830035 Skicka e-post

Kontakta undefined

    Dela gärna detta