Stäng film

En utmaning för många underhållschefer är att behovet av resurser och kompetenskrav ofta varierar kraftigt. Ett avtal med oss på Jernbro garanterar att du har rätt resurser vid rätt tidpunkt. Vi kan gå in och stötta med mekaniker, elektriker, ingenjörer och andra kompetenser som behövs. Vill du få till en säker och trygg lösning så är ett underhållsavtal med oss ofta det bästa alternativet.

Här är exempel på några typer av avtal, som vi i dialog med dig som kund, kan erbjuda: förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll, beredskapsavtal, driftsäkerhetsavtal.

Säkra produktionen vid förändringar

Om du ska flytta produktionen från en ort till en annan. Eller kanske till och med stänga anläggningen så finns det risk att du förlorar viktig underhållskompetens redan innan förändringen är ett faktum. Prata med oss. Vi säkrar inte bara upp underhållsleveransen, i många fall har vi också hittat lösningar så din personal får anställning hos oss.

 

”Att kunna behålla vår kompetens och säkra produktionen, samtidigt som det blir en bra situation för medarbetarna. Bättre än så kan det knappast bli.”
Mikael Arnham, Arla Foods, som har fått hjälp med personalövertagande och underhållsavtal inför fabriksflytt

Dela gärna detta

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Anders Gustafsson, Gruppchef Underhåll Småland Huskvarna +46 10-483 11 88 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Automatiserade cementterminaler kräver professionellt underhållsarbete

  Cementtillverkaren SCHWENK Sverige AB hade vissa punkter de ville att en ny samarbetspartner inom underhåll och service skulle uppfylla. Hos Jernbro kunde de pricka  av punkterna.

  Underhåll

  Ta tempen på ditt underhåll

  Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

  Dela gärna detta