Stäng film

Vi kan reparera och serva allt från elmotorer, servomotorer, servodrivdon och spindlar till pumpar, växellådor och elektronik.
Vi har också en hög kompetens inom hydraulik, stans- och pressverktyg och maskinbearbetning.

Elektronik, styrsystem och servodrivdon

Vi har lång erfarenhet av felsökning och reparation av flertalet fabrikat av CNC- och PLC-styrningar med tillhörande komponenter. Kvalitén på våra arbeten säkras genom funktionstester.

Läs mer

Servo- och elmotorer

Vi har en välutrustad verkstad för reparation av servomotorer och andra motortyper. Genom åren har vi samlat en märkesoberoende kompetens av många fabrikat. Med våra unika testutrustningar garanteras kvalitén.

Läs mer

Testkörning spindelmotor
Spindlar

Vårt helhetskoncept för spindelservice förbättrar både tillgängligheten och ökar effektiviteten. Support, demontering, felsökning, montering, testkörning och balansering ingår i vårt erbjudande.

Läs mer

Hydraulik

Vår breda kunskap inom hydraulik gör det möjligt för oss att erbjuda ett komplett utbud av tjänster som renoveringar, reparationer, felsökningar, installationer samt konstruktion, tillverkning, utveckling och montage. Vi har också stor kompetens inom montage av ledningskomponenter för rör och slangar.

Läs mer

Pumpar och växellådor

I vår specialistverkstad för service av pumpar och växellådor kan vi utföra reparationer av flera fabrikat. Större växellådor servar vi på plats hos kund.

Läs mer


Mekaniska maskinkomponenter

Vi reparerar roterande verktyg, chuckar och mycket mer inom mekaniska maskinkomponenter på våra underhållsverkstäder, som finns på ett stort antal platser i Sverige.

Läs mer

Stansverktyg

Vi har lång erfarenhet av service och reparationer av härdade stans- och pressverktyg. Slitna verktyg renoveras genom att svetsa på rätt material som sedan bearbetas i vår maskinpark. Avslutningsvis härdas verktyget innan det levereras tillbaka till kund.

Läs mer

Elektronikkomponenter via vår webshop

Här kan du beställa kretskort, servon och andra elektronikartiklar. Du kan även beställa utbytesenheter samt service av komponenter och system.

Gå till vår webshop

”Det känns väldigt tryggt att lämna över ansvaret till Jernbro för den här hanteringen. De är mycket kunniga och flexibla, vilket är nödvändigt i ett så här komplext uppdrag. Jag kan verkligen lita på att de vet vad de gör.”

Catarina Fransson, Hector Rail Får hjälp med elektronikservice

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Mats Ahrling, Affärsutvecklare Komponentservice Skövde +46 10-483 01 95 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtal

  Vi gjorde en leveransöverenskommelse där vi lovade att hålla eftermarknaden vid liv till 2030.

  Underhåll

  Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

  Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

  Dela gärna detta