Stäng film

Vi kan pumpar och växellådor

Vänd dig till oss för både akut och planerad service av pumpar, växellådor samt gas- och vätskesvivlar. Vi har erfarenhet och kunskap av flertalet fabrikat. Om du är i behov av nya komponenter tillhandahåller vi även det. Vårt samarbete med flera leverantörer möjliggör snabb service.

Vi utför all allmän industriell pumpservice som kan behövas för pumpar som sitter i olika processdelar i produktionen, såsom högtryckspumpar och pumpar för glödskalsspolning i valsverk.

När det gäller växellådor är vi behjälpliga med renovering av drivutrustning, drivverk och drivlinor.

Korta ledtider

Vi strävar efter att ha så korta ledtider som möjligt på våra arbeten. Det gör vi eftersom vi vet att det bidrar till korta stilleståndstider för våra kunder inom industrin i hela Sverige.

Rådgivning

Eftersom växellådor och högtryckspumpar har många känsliga detaljer, krävs expertkunskap i finmekanik och just detta finns på vår verkstad. Med vår breda erfarenhet är vi behjälpliga för att lösa just dina problem.

Kvalitet och erfarenhet

Med vår höga kompetens renoverar vi dina pumpar och växellådor med hög kvalitet. Komponenternas kondition är ofta avgörande för slutproduktens kvalitet. Med stor kunskap och noggrannhet garanterar vi ett bra resultat.

Service hos oss eller dig

Oftast skickar du delarna till oss, så utför vi arbetet i vår egna specialutrustade verkstad. Men om du har behov av service på plats, erbjuder vi självklart fältservice. Större växellådor behöver vi vanligtvis serva på plats.

Reparationsarbeten skickar du till:
Jernbro, Källhagsgatan 18, 774 35 Avesta

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Michael Gunnarsson, Gruppchef Rör & VVS Avesta +46 10-483 13 55 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Uppgraderad traversbana på Outokumpu

  Uppgraderad traversbana i gammal bruksmiljö med en lyftkapacitet på hela 60 ton.

  Maskinbearbetning

  Rätt kompetens inom svets och maskinbearbetning avgjorde valet för LKAB Mekaniska

  Med ISO-certifiering inom svetsning, rätt kompetens avseende grovsvetsning och maskinbearbetning liksom lokal närvaro uppfyllde Jernbro de krav som LKAB Mekaniska hade på sina leverantörer i proje…

  Underhåll

  Pelly Group ville ha med Jernbro på resan till Nässjö

  Pelly Group letade efter leverantörer som kunde hjälpa dem med underhåll och flytt av maskiner från Hillerstorp till Nässjö. Med Jernbro som ensam samarbetspartner, slog de två flugor i en smä…

  Underhåll

  Genom akrobatik kunde alla trånga utrymmen målas

  På Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB har Jernbro avslutat ett stort målningsarbete på 50 kvm. Det är balkar och plåttak i anslutning till produktionshallarna som har målats. Flera utrym…

  Dela gärna detta