Stäng film

Vill du hjälpa svensk industri att förbättra sitt underhåll? Vill du bidra till att sänka kundernas underhållskostnader och öka driftsäkerheten? Då ska du kika på våra lediga tjänster nedan.

Jernbro erbjuder en spännande resa på ett företag med ambition att göra svensk industri säkrare, effektivare och mer hållbar. I takt med att vi växer, ökar vår närhet till fler kunder, som i kombination med engagemang och kompetens starkt präglar vår kultur.

Jernbros omfattande kunderbjudande bidrar till varierade arbetsuppgifter och projekt hos spännande kunder. Dessutom öppnar vår geografiska bredd upp för både resor och arbete i andra städer. På Jernbro råder korta beslutsvägar och öppet klimat där möjlighet till personlig utveckling och kompetensutveckling är självklart.

Genom vårt kunderbjudande bidrar vi till cirkulär ekonomi samtidigt som vi arbetar för att reducera företagets egen miljöpåverkan. För övrigt erbjuder Jernbro förmånspaket via Benify och friskvårdsbidrag.

  • Vid frågor om utannonserade tjänster, kontakta personen som står angiven i annonsen.
  • Om du vill sända oss en generell ansökan, så klicka dig vidare på knappen nedan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
  • Om du vill förhöra dig om jobbmöjligheter på en viss avdelning, hör av dig till ansvarig chef inom det aktuella området.

På Jernbro arbetar vi aktivt med att ha en jämlik och kompetensbaserad rekrytering där vi ger alla lika möjligheter. Vi ser det som en självklarhet att alla har lika rättigheter eftersom inkludering, mångfald och jämställdhet är avgörande för att kunna bidra till en mer hållbar industri.

Hur är det att arbeta på Jernbro?

De som bäst känner till det är självklart våra medarbetare.

Möta några av dem

lediga tjänster

Vi är Jernbro

Jernbro är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att bli säkrare, effektivare och mer hållbar.

Läs mer om oss

30

Platser

1000

Personer

1700

Omsättning (MSEK)