Stäng film

Vårt erbjudande

 • Renovering av komponenter som hydraulcylindrar och hydraulaggregat.
 • Konstruktion av system efter ditt behov och enligt egenhändigt framtagna ritningar.
 • Tillverkning av hydraultankar.
 • Utveckling och förbättringsförslag för att utveckla hydrauliken och den styrda elektroniken som är inbyggd i hydrauliksystemen.
 • Felsökning och kontroll av elektronik med olika signaler och spänningar.
 • Industriella montage av hydraulikrör.
 • Tillhandahåller och säljer nya hydraulikkomponenter. Genom vårt breda kontaktnät av leverantörer kan vi lösa mycket på kort tid.
 • I vår verkstad arbetar vi också med att serva svivlar, aggregat, cylindrar och hydraulventiler, men även nymontage som till exempel vid utveckling av maskiner.

Certifieringar

Vi är certifierade inom hydraulik för montageteknik samt svetsning för att på bästa sätt leverera kvalitet och hög säkerhet.

Förebyggande underhåll

Vi utför även konditionstest på era anläggningar avseende hydraulik. Det gör vi genom att byta ut detaljer enligt ett förutbestämt intervall. Fördelen med att förebygga är att man bygger bort oförutsedda problem. För att uppnå kostnadseffektivitet är det viktigt att systemet är i bra kondition.

cylinderrenovering, hydraulcylinder

Totalrenoverad cylinder på väg till kund

Testbänk hydraulik

Testbänk för hydraulik

Med vår provbänk testar och provtrycker vi det vi har renoverat eller reparerat för olika tryck och flöden. Detta gör vi för att garantera hög kvalitet vid leverans till dig och våra andra kunder. Den används även för att felsöka elektronik med olika signaler och spänningar.

ledningskomponenterMontage av ledningskomponenter

Vi har stor kompetens inom montage av ledningskomponenter för rör och slangar, som till exempel montage av rörgator och ett till ett byten. Att ersätta trasiga komponenter (exempelvis rörkopplingar) med nya eller att utföra montage av helt nya detaljer hjälper vi dig med.

Genom vårt breda kontaktnät av leverantörer kan vi också tillhandahålla och sälja nya ledningskomponenter på kort tid.

Korta ledtider

Vi strävar efter att ha så korta ledtider som möjligt på våra arbeten. Det gör vi eftersom vi vet att det bidrar till korta stilleståndstider för våra kunder inom industrin i hela Sverige. 

Rådgivning

Med vår breda erfarenhet är vi behjälpliga för att lösa just dina problem. Hör av dig för rådgivning, så kommer vi fram till en lösning som passar dina behov.

Kvalitet

Med stor kompetens monterar och renoverar vi komponenter med hög kvalitet. Komponenternas kondition är ofta avgörande för slutproduktens kvalitet. Med stor kunskap och noggrannhet garanterar vi ett bra resultat.

Service av komponenter
hos oss eller dig

Oftast skickar du komponenten till oss, så utför vi arbetet i våra egna specialutrustade verkstäder. Men om du har behov av service på plats, erbjuder vi självklart fältservice. Reparationsarbeten skickar du till Jernbro, Källhagsgatan 18, 774 35 Avesta.

Hydraulikservice

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Patrik Roswall, Regionchef Underhåll Mitt Avesta +46 10-483 03 17 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  10 ton plåt bidrar till att rena sjöar

  Företaget Vattenresurs har en patenterad metod för att effektivt stoppa läckaget av fosfor i sjöar. I arbetet med att rena sjöar används specialbyggda båtar, som Jernbro har byggt.

  Komponentservice

  Ännu ett företag har tecknat Garanterad Reparation

  Garanterad reparation är ett alternativ för att säkerställa driften istället för att bygga om eller köpa nya maskiner.

  Engineering

  Lyftanordningar med kraft att lyfta 25 till 80 ton är byggda till Siemens

  I samband med att Siemens Energy AB skulle bygga nya lyftanordningar till sina testriggar för gasturbiner, hörde Thomas Christiansen på Siemens av sig till Ali Eshgi, Civilingenjör på Jernbro.

  Underhåll

  Pelly Group ville ha med Jernbro på resan till Nässjö

  Pelly Group letade efter leverantörer som kunde hjälpa dem med underhåll och flytt av maskiner från Hillerstorp till Nässjö. Med Jernbro som ensam samarbetspartner, slog de två flugor i en smä…

  Dela gärna detta