Stäng film

Vår underhållsverksamhet är indelad i nedan tre regioner. I varje region finns ett komplett utbud av tjänster som får din verksamhet att snurra bättre. Att finnas nära kunden är viktigt för oss på Jernbro, men vi arbetar samtidigt gränsöverskridande för att erbjuda våra värdefulla tjänster i hela Sverige.

Region Sydväst

I Sydväst har vi stor erfarenhet från industrin inom fordon, verkstad, livsmedelmöbler, processer, plast och gummi liksom pressgjutning och energisektorn.

Orterna vi finns i är Skövde, Göteborg, Torslanda, Lidköping, Huskvarna, Uddevalla, Falkenberg, Helsingborg, Malmö och Åhus.

Ett komplett utbud av tjänster med ingenjörer, elektriker, mekaniker och smeder erbjuds. Här utför vi också all komponentservice (elektronik, el- och servomotorer samt spindel) för kunder i hela Norden. I Torslanda och Skövde hittar du två av våra ingenjörskontor med projektledare och andra ingenjörskompetenser.

Martin Wirén, Regionchef Underhåll Sydväst

+46 10-483 03 93

Skicka e-mail

 

Region Öst

I region Öst har vi bred kunskap inom stål-, verkstads-, massa- och pappersindustrin samt energisektorn.

Regionen har verksamhet i Finspång, Norrköping, Klintehamn och Kimstad.

Öst erbjuder ett komplett utbud av tjänster med ingenjörer, elektriker, mekaniker och smeder. Just svets och smide är ett specialområde i regionen. Vi erbjuder specialsvetsning i flera olika material och innehar flera certifieringar. Ett område där vi har lång erfarenhet är rörsystem som levereras till kunder i och utanför Sverige.

Martin Andersson, Regionchef Underhåll Öst

+46 (0)10-483 03 42

Skicka e-mail

 

Region Mitt-Nord

I region Mitt-Nord erbjuds kunskap inom stål-, verkstads-, massa och pappersindustrin samt energisektorn.

Vi finns i Örebro, Karlstad, Stockholm, Västerås, Skultuna, Forsmark, Borlänge, Sandviken, Avesta, Gävle, Holmsund och Kiruna.

Regionen har ett brett tjänsteutbud med ingenjörer, elektriker och mekaniker.

Specialisttjänster för mekanisk bearbetning finns i verkstäderna i Skultuna och Avesta. I Skultuna finns också specialisttjänsten elskåpsbyggnation.

Patrik Roswall, Regionchef Underhåll Mitt-Nord

+46 (0)10-483 03 17

Skicka e-mail

Dela gärna detta

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Patrik Roswall Regionchef Mitt & Nord Underhåll Avesta +46 10-483 03 17 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Industrirör

  Industrirör från Jernbro bidrar till Lindes ökade gasproduktion

  Linde har byggt ut anläggningen i Norrköping för att öka sin kapacitet att rena och kyla koldioxid. Det medförde ett behov av ett omfattande rörarbete som gick till Jernbro.

  Underhåll

  Jernbros underhållsavtal ger AGES högre driftsäkerhet

  AGES enhet i Kulltorp såg vinsterna med att skriva avtal med Jernbro avseende förebyggande underhåll (FU). Att säkerställa genomförandet av FU samtidigt som man kan lägga all energi på sin huv…

  Engineering

  Engineerings kompetens är tillgänglig oavsett var i landet din verksamhet är

  Inom Engineering kan vi nu med hjälp av digitala hjälpmedel utföra mer av sådant som traditionellt har varit platsberoende på distans istället.

  Underhåll

  Ta tempen på ditt underhåll

  Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

  Dela gärna detta