Stäng film

På Jernbro har vi många års erfarenhet av projekt – från mindre till stora komplexa och multidisciplinära. Med vårt standardiserade arbetssätt​, våra stora resurser och kompetenta personal tar vi oss an projekt i de steg du har behov av – från utredning till realisering. 

Ryggraden i våra projekt är såklart våra skickliga projektledare, utförare, arbetsledare och ingenjörer som har gedigen erfarenhet av att driva och arbeta i projekt. De har sitt fokus inställt på att leverera projekt med hög kvalitet i rätt tid och kostnadseffektivt.

Vår kunskap inbegriper även riskhantering, korta deadlines, byggutmaningar och produktionsplanering med planerade underhållsstopp och minimerade produktionsstörningar, liksom tuffa väderförhållanden. Till vår hjälp har vi vår standardiserade projektprocess som anger rätt metod för respektive projekt. I projekten ingår exempelvis förstudie, projektering, tillverkning, montering, projektledning, inköp och samordning.

På Jernbro har vi möjlighet att allokera resurser och kompetens för stora komplexa projekt, eftersom vi har tillgång till det från de 30-talet platser vi finns på, men även genom vårt stora nätverk av leverantörer och externa resurser.

Vårt erbjudande i korthet:

 • Projekt i storleksspannet små till större multidisciplinära (EPC, Engineering, Procurement, Construction)
 • Hel- och delentreprenader
 • Detaljprojektering
 • Projektering för anläggande
 • Materialleveranser
 • Nybyggnation, ombyggnation och renovering av anläggningar inom flertalet teknikområden
 • Demontering, flytt och installation ​av maskinell utrustning
 • Högspänningsinstallationer
 • Kontrakt – utförande, funktion, leverans och konsult

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Dan Carlgrip, Affärsområdeschef Projekt Norrköping +46 10-483 09 31 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Industrirör

  Industrirör från Jernbro bidrar till Lindes ökade gasproduktion

  Linde har byggt ut anläggningen i Norrköping för att öka sin kapacitet att rena och kyla koldioxid. Det medförde ett behov av ett omfattande rörarbete som gick till Jernbro.

  Industrirör

  Långa rör från Jernbro till djupa borrhål på Käppalaverket

  Vana av ombyggnationer under drift, rätt kompetens och mångårig erfarenhet av att arbeta med avloppsreningsverk är tre av anledningarna till att Jernbro deltar i ombyggnationen och uppgraderingen …

  Projekt

  Ombyggnad av HKScans system för värmeåtervinning ger stora energibesparingar

  Hos HKScan uppmärksammades en ineffektiv värmeåtervinning från kylmaskinerna genom att energikostnaderna ökade. Efter ombyggnation är resultatet är ett fungerande system med längre livslängd …

  Industrirör

  600 meter svets och ett lapptäcke löste cisternbottenbytet

  Bitumenleverantören Nynas hade konstaterat ett läckage i en cistern, vars golv hade rostat sönder. Förtroendet för att lösa problemet, gick till Jernbro.

  Dela gärna detta