Stäng film

Vår agent i Filippinerna, har valt att köpa ytterligare förtjockningsutrustningar till sitt projekt inom stålindustrin.
En ny kund i Hongkong är också intresserad av våra maskiner.

− Den bakomliggande anledningen till att de valde oss, är att de helt enkelt litar på vår kompetens och våra kvalitetsmaskiner efter att ha varit vår distributör i Filippinerna i flera år. De säger sig också vara nöjda med vårt samarbete och den uppbackning de får av oss i form av problemlösning och måluppfyllelse. Genom åren har därför många utrustningar levererats över haven till Asien berättar Denny Wallberg, avdelningschef för Jernbro Water Technologies på Jernbro.

Den senaste beställningen till Filippinerna ska användas för förtjockning och avvattning inom en stor processindustri. I detta fall är maskinerna kompletta med skruvpressar och slammixers och är konstruerade för en kapacitet på 15 m3/tim vardera samt en inkommande torrhalt (TS) på 1,5% och en utgående TS på 25%.

Andra branscher som Jernbro Water Technologies har levererat produkter till via agenten är inom kommunala reningsverk och ölbryggerier.

Ett annat projekt som avdelningen har fått, är för en ny kund i Hongkong. Projektet går ut på att optimera kundens processlösning för att hjälpa dem med sina stora slamproblem.

− Vi är stolta över att kunden uppskattar vår kunskap och själva processlösningen som medförde att de ville anlita oss, avslutar Denny Wallberg.

 

förtjockningsutrustning

På bilden syns förtjockare BT, skruvpress SCP samt slammixer SDM och SSM.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Water Technologies

  NorRens är en stor distributör av våra slamförtjockare

  NorRens slutkunder vill ha utrustning med den senaste tekniken och väljer därför Jernbros slamförtjockare - igen.

  Industrirör

  600 meter svets och ett lapptäcke löste cisternbottenbytet

  Bitumenleverantören Nynas hade konstaterat ett läckage i en cistern, vars golv hade rostat sönder. Förtroendet för att lösa problemet, gick till Jernbro.

  Dela gärna detta