Stäng film

Strategisk Partner inom
Maintenance Management

Inom Maintenance Management frigör vi den dolda potentialen genom att utveckla och effektivisera tekniska stödfunktioner och försörjningssystem. Vi har kompetensen och resurserna för att hjälpa till att identifiera, kvantifiera och förverkliga förbättringarna – från förstudie till genomförande med resultatgarantier.

Strategisk Partner inom
Energy Management

Att ta hjälp av vår expertis för att genomföra utveckling och effektivisering av funktioner runt kärnverksamheten är en god idé. Våra åtgärder kan resultera i ökad produktivitet inom drift och underhåll, kraftigt reducerad energianvändning och miljöpåverkan. Energy Management innebär ett långsiktigt samarbete där vi tar ansvar för drift, underhåll och löpande optimering.

Energy Management, Strategisk Partner

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Berndt Johansson, Affärsområdeschef Partnerskap & Specialisttjänster Göteborg +46 10-483 11 83 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

  Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

  Underhåll

  Ta tempen på ditt underhåll

  Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

  Dela gärna detta