Stäng film

Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? Ladda ner Jernbros rapport om de största utmaningar inom industriellt underhåll.

Bildgrafik: 1 av 3 ser utmaningar med att möte kompetenskraven

För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna handlade till exempel om nya kompetenskrav, ökat förebyggande underhåll och kostnadsoptimering.

Totalt fanns 12 olika utmaningar att välja mellan. Här kan du ladda hem rapporten där vi presenterar de största utmaningarna samt ger dig fasta tips på hur du kommer till rätta med utmaningarna.

Ladda ner Jernbros rapport om industrin största utmaningar

Ladda ner rapporten här

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Jernbro sparar dina uppgifter (namn, e-post) för att kunna skicka information via e-post till dig. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om dig, kontakta thomas.gronlund@jernbro.com.


Ladda ner undersökningen

Resultatet är tydligt. Ladda ner undersökningen om hur svensk industri jobbar med tillståndsbaserat underhåll.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Berndt Johansson, Göteborg (HQ) Affärsutveckling +46104831183 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Underhåll

Kostnaderna för underhåll har redan minskat

För ett par år sedan bestämde sig ledningen på Ala sågverk för att satsa på att utveckla underhållet. Med hjälp av Jernbro är de nu på god väg mot ökad tillgänglighet, lägre underhålls…

Dela gärna detta