Stäng film

Nu breddar vi vårt erbjudande till kunder inom VA-segmentet och industrin med systemlösningar för miljöanpassad vattenbehandling. 

Vi ser en ökad efterfrågan på denna typ av lösningar med anledning av den allt tuffare lagstiftningen inom miljöområdet. Genom att erbjuda skräddarsydd design, tillverkning, installation och service av utrustningar för avvattning och förtjockning kan vi bidra till att lösa de utmaningar våra kunder står inför avseende miljöpåverkan.   

Silbandsförtjockare (BT) separerar slam från vatten inom industriella applikationer och VA sektorn. Torrhalten på slammet uppgår till cirka 12% efter processen.

Skruvpress (SCP) används efter förtjockning och avvattnar slammet ytterligare med upp till cirka 25% torrhalt på utgående slam.

Dynamisk mixer (SDM) blandar processvatten med olika kemikaliesubstanser för att förbättra dess struktur inför senare avvattningsprocess. Det ger en låg energikostnad med hög verkningsgrad av dynamisk mixerblandning.

Dubbeltank (SDT) är en komplett utrustning för upplösning och dosering av polymer i olika applikationer.

 

vattenbehandling

 

Mer information om erbjudandet kommer till hösten. 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Dan Carlgrip, Affärsområdeschef Projekt Norrköping +46 10-483 09 31 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  10 ton plåt bidrar till att rena sjöar

  Företaget Vattenresurs har en patenterad metod för att effektivt stoppa läckaget av fosfor i sjöar. I arbetet med att rena sjöar används specialbyggda båtar, som Jernbro har byggt.

  Industrirör

  600 meter svets och ett lapptäcke löste cisternbottenbytet

  Bitumenleverantören Nynas hade konstaterat ett läckage i en cistern, vars golv hade rostat sönder. Förtroendet för att lösa problemet, gick till Jernbro.

  Underhåll

  Genom akrobatik kunde alla trånga utrymmen målas

  På Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB har Jernbro avslutat ett stort målningsarbete på 50 kvm. Det är balkar och plåttak i anslutning till produktionshallarna som har målats. Flera utrym…

  Underhåll

  Jernbros underhållsavtal ger AGES högre driftsäkerhet

  AGES enhet i Kulltorp såg vinsterna med att skriva avtal med Jernbro avseende förebyggande underhåll (FU). Att säkerställa genomförandet av FU samtidigt som man kan lägga all energi på sin huv…

  Dela gärna detta