Stäng film

Nu breddar vi vårt erbjudande till kunder inom VA-segmentet och industrin med systemlösningar för miljöanpassad vattenbehandling. 

Vi ser en ökad efterfrågan på denna typ av lösningar med anledning av den allt tuffare lagstiftningen inom miljöområdet. Genom att erbjuda skräddarsydd design, tillverkning, installation och service av utrustningar för avvattning och förtjockning kan vi bidra till att lösa de utmaningar våra kunder står inför avseende miljöpåverkan.   

Mer information om erbjudandet kommer till hösten. 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Dan Carlgrip, Norrköping (Öst) Regionchef Öst +46104830931 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Jernbros underhållsavtal ger AGES högre driftsäkerhet

  AGES enhet i Kulltorp såg vinsterna med att skriva avtal med Jernbro avseende förebyggande underhåll (FU). Att säkerställa genomförandet av FU samtidigt som man kan lägga all energi på sin huv…

  Industrirör

  600 meter svets och ett lapptäcke löste cisternbottenbytet

  Bitumenleverantören Nynäs hade konstaterat ett läckage i en cistern, vars golv hade rostat sönder. Förtroendet för att lösa problemet, gick till Jernbro.

  Underhåll

  Genom akrobatik kunde alla trånga utrymmen målas

  På Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB har Jernbro avslutat ett stort målningsarbete på 50 kvm. Det är balkar och plåttak i anslutning till produktionshallarna som har målats. Flera utrym…

  Underhåll

  10 ton plåt bidrar till att rena sjöar

  Företaget Vattenresurs har en patenterad metod för att effektivt stoppa läckaget av fosfor i sjöar. I arbetet med att rena sjöar används specialbyggda båtar, som Jernbro har byggt.

  Dela gärna detta