Stäng film

Kom och träffa oss någon av Underhållsmässans dagar för att utbyta erfarenheter om industriunderhåll. Vi diskuterar gärna hur vi kan hjälpa dig att få ett underhåll i världsklass för att kunna producera mer effektivt, säkert och hållbart. Industriservice för bättre snurr helt enkelt.

Den 31 maj – 3 juni finns vi i monter
B06:20 på Svenska Mässan i Göteborg

Flera av våra medarbetare från olika delar av landet är på plats. Kom och snacka med dem om underhåll, strategiska partnerskap, projekt, verkstäder, komponentservice, engineering och energy management, liksom våra dotterbolag, GMK och GISAB.

Med Kenneth LovidiusAnders Gustafsson, Niklas Jälmevik och Martin Berntsson kan du diskutera om hur vi kan hjälpa dig att få ett underhåll i världsklass genom Jernbro Maintenance Way, Strategiska Partnerskap och Objektorienterat underhåll.

Tor Holm Eriksson är projektledare för stora komplexa projekt inom flertalet olika industrisegment och är också väl insatt i service och nytillverkning av maskinreservdelar.

Vid behov av bland annat konstruktion, tillverkning och installation av rörledningar, tryckbärande anordningar och stålbyggnadsstrukturer, ska du prata med Pelle Sjöö på mässan.

Mats Ahrling kan allt om hur man ökar livslängden på komponenter genom reparationer och service för bearbetningsspindlar, elektronik och elmotorer. På mässan ska Mats även demonstrera hur vi kan analysera motordrifter via PAS – Prediktiv Analys av Servo.

Våra ingenjörer och specialister inom maskinsäkerhet, programmering och systemutveckling arbetar med allt från idé och förstudie till konstruktion, montering och färdiga anläggningar. Detta berättar Martin Wirén gärna mer om.

Björn Nilsson är vår expert inom Energy Management och implementerar energieffektiva lösningar för att ta tillvara outnyttjad potential och minska påverkan på miljön.

I montern har vi även sällskap av våra dotterbolag. Från GMK är Håkan Schramm, Anders Karlsson, Victor Strand och Staffan Erixon med och från GISAB är Conny Labba och Magnus Nilsson med.

schwenk

Objektorienterat underhåll med digitala hjälpmedel

Förutom utställning, ska vi även tillsammans med vår kund Schwenk, presentera Objektorienterat underhåll med digitala hjälpmedel.
Detta sker på torsdag den 2 juni kl 11 på Stora scenen i A-hallen.

Kom och lyssna på hur vårt koncept Objektorienterat Underhåll säkrade Schwenks behov av:

– Underhållsleverans på flera orter
– Tillgång till resurser från en och samma leverantör
– En samlad bild över relaterad information i ett gemensamt digitalt system
– Trygghet i att allt arbete utförs med säkerhet i fokus

Föreläsare: Ann-Louise Grahed, Logistikchef på Schwenk Sverige AB och Martin Berntsson, Affärsområdeschef Underhåll på Jernbro

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Thomas Grönlund, Försäljnings- & Marknadschef Göteborg +46 10-483 11 97 Skicka e-post

Kontakta undefined

    Dela gärna detta