Stäng film

Efterfrågan på kompetens inom elkraft ökar och Jernbro satsar därför på att skapa en Elkraftgrupp.

Syftet är att erbjuda elkrafttjänster till kunder i Avestas närområde.

− Elinstallationsföretaget Tvåman El AB har över 20 års erfarenhet och blir ett starkt tillskott till den Elkraftgrupp vi ligger i startgroparna att bygga upp här i Avesta. Liksom vi på Jernbro, värdesätter Jan Rydén och Mika Leijonberg på Tvåman El att hålla hög servicegrad och ha ett nära samarbete med kunderna, berättar Timo Nordfelt, Avdelningschef för El och Automation på Jernbro i Avesta.

Jernbro har haft ett mångårigt samarbete med Jan och Mika, bland annat genom uppdrag hos våra kunder inom gruv- och stålindustrin.

− Både jag och Jan ville vara med på Jernbros satsning. Det ska bli givande och intressant och vara med på uppbyggnaden av Jernbros Elkraftgrupp, särskilt med tanke på det uppdämda behovet av elkraftkompetens i området, säger Mika Leijonberg.

På bilden: Jan Rydén, Timo Nordfelt och Mika Lejonberg.

Tanken är att starta upp Elkraftgruppen den 1 april med elkraftstekniker Ola Mattiasson på Jernbro som arbetsledare. Gruppen ska även utbilda befintlig personal inom elkraft för att växla upp verksamheten.

− Elkraftgruppen ska bland annat erbjuda förebyggande underhåll som transformatorservice, termografering och rondering. Inom avhjälpande underhåll kommer vi att hjälpa till med exempelvis transformatorbyten, kabelskarvar och kabelavslut. Sedan kommer vi såklart att bistå med planerat underhåll som elkraftsmontage, byte av ställverk, projektledning, revidering av dokument och mycket mer, avslutar Timo.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Timo Nordfelt, Avdelningschef El & Automation Avesta +46 10-483 02 50 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Projekt

  Ombyggnad av HKScans system för värmeåtervinning ger stora energibesparingar

  Hos HKScan uppmärksammades en ineffektiv värmeåtervinning från kylmaskinerna genom att energikostnaderna ökade. Efter ombyggnation är resultatet är ett fungerande system med längre livslängd …

  Underhåll

  Jernbros underhållsavtal ger AGES högre driftsäkerhet

  AGES enhet i Kulltorp såg vinsterna med att skriva avtal med Jernbro avseende förebyggande underhåll (FU). Att säkerställa genomförandet av FU samtidigt som man kan lägga all energi på sin huv…

  Dela gärna detta