Stäng film

Vi har i dagarna kommit överens med Reppu Svets & Montage AB (Reppu) om att de ska bli en del av Jernbro. Avtalet innebär att vi ökar vår lokala närvaro och kompetens inom industriellt underhåll och projekt i Skåne.

− Syftet med affären är att stärka vår verksamhet i södra Sverige. Köpet innebär dessutom att vi får en lokal anknytning i Trelleborg i tillägg till våra befintliga anläggningar i Helsingborg och Malmö, där även Reppu har verksamhet. Reppus medarbetare har hög kompetens och det kommer att starkt bidra till Jernbros tillväxt, berättar Daniel Backman, COO på Jernbro.

− Det ska bli fantastiskt kul att bli en del av Jernbro som både har ett bredare utbud och en bredare marknad. Att få en ny hemvist i ett större industrifokuserat bolag ska bli spännande, säger Sami Järvenpää, VD på Reppu.

Jernbro värdesätter den erfarenhet som Reppu besitter inom bland annat rör- och aluminiumsvetsning och ser att det tillsammans med övriga kompetenser inom byggsmide, industrirör, mekaniskt underhåll och projektering blir ett mycket bra komplement till sin befintliga verksamhet.

Cirka 30 medarbetare på Reppu har erbjudits anställning på Jernbro.

− Personalen är positiv till avtalet och jag tror att Jernbro med sina uppbyggda stödfunktioner och genom sin mångåriga erfarenhet kommer att ge personalen en bra anställningstrygghet, fortsätter Sami.

Reppu Jernbro

Thomas Laugren (teknisk servicechef), Jonas Lauritzen (verkstadschef) och Sami Järvenpää (VD) på Reppu ser fram emot att bli en del av Jernbro.

 

Reppu Svets & Montage AB hanterar uppdrag inom byggsmide, industrirör, mekaniskt underhåll och projektering. Företaget startade 2011 och har idag 30 medarbetare som det senaste året har omsatt ca 45 miljoner. Mer information finns på reppu.se.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Daniel Backman, VD (CEO) Göteborg +46 10-483 04 67 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Industrirör

  600 meter svets och ett lapptäcke löste cisternbottenbytet

  Bitumenleverantören Nynas hade konstaterat ett läckage i en cistern, vars golv hade rostat sönder. Förtroendet för att lösa problemet, gick till Jernbro.

  Maskinbearbetning

  Ny smart och effektiv vattenskärningsmaskin

  På verkstaden i Åby har ytterligare en vattenskärningsmaskin installerats. Det är ett starkt komplement till den befintliga och båda går på högvarv.

  Dela gärna detta