Stäng film

Per Leopoldsson är född 1960 och är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Han har erfarenhet från ledningsarbete i ett flertal börsnoterade företag med bred kompetens i strategisk och operationell affärsutveckling för fastighets- och tjänsteföretag. Senast var han CFO för Bravidakoncernen.

Per LeopoldsonPer har också bred erfarenhet av styrelsearbete för företag och organisationer och är idag styrelseledamot i SCB, överstyrelsen i Stockholms Stads Brandkontor samt fullmäktigerepresentant i Fastighetsägarna Stockholm.

– Jernbro är ett spännande bolag med gedigen kompetens som nu får möjligheten att fokusera på sin egen utveckling. Det är med stort intresse som jag nu tar plats i bolagets styrelse, och därigenom får möjlighet att bidra till bolagets fortsatta utveckling, säger Per Leopoldsson.

Förutom Per Leopoldsson består styrelsen i Jernbro av Bengt Håkansson (koncernchef och vd i Jernbro), Søren Christensen (ägarrepresentant), Mikael Stöhr (koncernchef och vd i Coor Service Management) Anders Svensson (arbetstagarrepresentant) Janette Leinonen (arbetstagarrepresentant). 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Mikael Jansson VD (CEO) Stockholm +46 10-483 11 80 Skicka e-post

Kontakta undefined

    Dela gärna detta