Stäng film

Den 1 augusti 2018 fick Jernbro Industrial Services AB en ny ägare då Aksiom Partners Fund I, LP (“Aksiom”) förvärvade bolaget.

Aksiom bildades 2017 och investerar i medelstora europeiska företag som erbjuder och levererar kvalificerade tekniska tjänster för kunder inom industri- och energisektorn och som har en hög tillväxtpotential.

Mikael Jansson, VD

I samband med förvärvet har Mikael Jansson, född 1961, utsetts till ny VD. Mikael har en gedigen erfarenhet från utveckling av tekniktjänsteföretag verksamma inom industri-, fastighets- och energisegmenten. Mikael har tidigare innehaft VD-uppdrag för bl a Fortum, Dalkia Industripartner, Autotank och VKG. Mikael har under de senaste sex åren varit VD och Koncernchef för Veolias nordiska verksamhet.

”Jernbro har nyligen genomfört en omstrukturering och är nu redo för tillväxt med huv­ud­­sakligt fokus på industri-och energisegmenten i Sverige och övriga nordiska länder”, säger Mikael Jansson.

”Nu skapas en stark bas att bygga vidare på: Aksiom som ny tillväxtorienterad ägare med ambitiösa mål, ett Jernbro i god form – utgörande själva plattformen för bygget vad gäller geografisk täckning, underhållstek­nisk kompe­tens, kundportfölj och ett brett utbud av tjänster inom projekt och underhåll. Jag ser goda tillväxtmöjligheter fram­gent, särskilt vad gäller tjänster som tydligt bidrar till att förbättra industrins konkur­renskraft, och är stolt över förtroendet att få leda Jernbro vidare mot nya mål”, avslutar Mikael.

 

 

 

 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Mikael Jansson VD (CEO) Stockholm +46 10-483 11 80 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

  Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

  Engineering

  Fler certifieras inom underhållsledarskap

  För att kvalitetssäkra kompetensen har vi valt att utbilda fler chefer och specialister som aktivt arbetar med underhåll.

  Engineering

  Industrins framtida arbetsplats

  Människa och kollaborativa robotar samarbetar i framtidens produktionslinje

  Dela gärna detta