Stäng film

Våren närmar sig och med det även VA-mässan i Jönköping. Kom förbi vår monter på plats B01:41 och diskutera Jernbro Water Technologies.

Inom detta område ingår våra utrustningar för slamförtjockning och avvattning samt polymerutrustningar liksom uppgraderingar, underhåll och reservdelar av och för dessa produkter. Entreprenader för rörinstallationer och montage av processutrustning inom vatten och avlopp ingår likaså. Dessutom besitter vi specialistkunskap inom VA-området avseende status- och riskbedömningar samt CE-märkning.

Vi ses den 29-31 mars 2022!

För mer information om respektive område inom Jernbro Water Technologies, titta här >>

Läs om mässan >>

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Patrik Nilsson, Ansvarig Polymerutrustning Göteborg +46 10-483 03 14 Skicka e-post

Kontakta undefined

    Du kanske också är intresserad av

    Industrirör

    Industrirör från Jernbro bidrar till Lindes ökade gasproduktion

    Linde har byggt ut anläggningen i Norrköping för att öka sin kapacitet att rena och kyla koldioxid. Det medförde ett behov av ett omfattande rörarbete som gick till Jernbro.

    Engineering

    Jernbro levererar deltaliftar under tidspress till Schlötter

    Schlötter hade behov av snabb tillverkning av transportrobotarna av typen Deltalift. Jernbro tog tillfället i akt att hjälpa en ny kund så de kunde leverera i tid till sin slutkund.

    Maskinbearbetning

    Ny smart och effektiv vattenskärningsmaskin

    På verkstaden i Åby har ytterligare en vattenskärningsmaskin installerats. Det är ett starkt komplement till den befintliga och båda går på högvarv.

    Underhåll

    Jernbros underhållsavtal ger AGES högre driftsäkerhet

    AGES enhet i Kulltorp såg vinsterna med att skriva avtal med Jernbro avseende förebyggande underhåll (FU). Att säkerställa genomförandet av FU samtidigt som man kan lägga all energi på sin huv…

    Dela gärna detta