Stäng film

Jernbro har tecknat ett förnyat ramavtal med Siemens Industrial Turbo Machinery AB. Det betyder att Jernbro i Finspång kommer att fortsätta leverera svetsade rörsystem i ytterligare tre år. Tack vare avtalet kan Jernbro bibehålla och utveckla både verksamheten och antalet arbetstillfällen i Finspång.

De svetsade rörsystemen används i Siemens turbiner. Det är ett långt samarbete som nu förlängs ytterligare.

”I mer än 20 år har Jernbro varit leverantör av rörsystem till Siemens miljöanpassade och högeffektiva turbiner. Framgången för samarbetet är konstant fokus på kostnadsmedvetenhet, kommunikation, hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi jobbar aktivt för att vara delaktiga i allt från materialval till flexibla logistiklösningar kring produkterna vi levererar. Att vi nu förlänger avtalet i ytterligare 3 år är för oss ett kvitto på att Jernbro jobbar i rätt riktning och därmed skapar förutsättningar för att Siemens ska känna sig trygg i vår leverans.” säger Camilla Holmberg, Enhetschef Produktion inom Jernbro Industrial Services AB.

 

 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Antonio Matta, Norrköping (Öst) Affärsområdeschef Industrirör +46104830943 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Automation

  Ökad automatisering kan flytta hem jobben till Sverige

  Genom ökad automatisering kan inte bara tusentals jobb räddas kvar i Sverige. Vi ser också att allt fler industrier flyttar hem produktionen igen från utlandet. I förlängningen handlar det om mi…

  Automation

  Jernbro följer sina kunder ut i världen

  Två högintressanta projekt i två nya länder går mot sin slutfas. Intrimning pågår och snart är slutlinjerna i full produktion vid fabrikerna i Ryssland och Thailand.

  Dela gärna detta