Stäng film

Det är en fördel både för företaget och för kunderna, berättar Kenneth Dahlqvist, gruppchef Elutveckling på Teknik och Automation vid Jernbro i Skövde. Han konstaterar att vissa av Jernbros kunder inom bland annat fordons- och bilindustrin är måna om kunskapsnivån, så det här var ett steg i helt rätt riktning.

– Som Solution Partner garanterar vi en hög kännedom om Siemens produkter. Det innebär också att vi kontinuerligt har möjlighet att delta i workshops och på seminarier där vi hela tiden uppdaterar våra kunskaper och dessutom utbyter erfarenheter med andra Solution Partners.

Fördelarna är många med den typen av möten, för nätverken ger både nya kunskaper och kunder. Det skapar också ett ömsesidigt utbyte med Siemens som gärna rekommenderar sina Solution Partners till befintliga kunder när de behöver hjälp med till exempel drifttagning och service.

– Vi har alltid haft ett nära samarbete med Siemens och våra tekniker kunde deras produkter väldigt bra redan innan. Det här blir ett sätt att visa vår kompetens utåt, och för nya kunder som inte känner oss kan det vara en trygghet att se att vi är en certifierad Solution Partner.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Pär Knutsson, Skövde (Sydväst) Säljchef Automation +46104831184 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Automation

  Jernbro levererar testbänkar till Kina

  När Volvo Cars valde att satsa på en motorfabrik i nordöstra Kina gick uppdraget att leverera och installera testbänkar till Jernbro

  Automation

  Nytt kommunikationssystem för 300 AGV:er

  Volvos motorfabrik i Skövde har bytt kommunikationssystem i AGV:erna i monteringshallen för att klara framtida krav.

  Dela gärna detta