Stäng film

Jernbros avdelning Komponentservice har den senaste tiden tecknat avtal avseende Garanterad Reparation, liksom ett samarbetsavtal. 

Gällande Garanterad reparation har nytt avtal signerats med Gunnebo Industries i Växjö. Avtalet gäller till att börja med i fem år och innefattar Gunnebos produktionsutrustning för tillverkning av lyftkrokar.

Sedan tidigare har Komponentservice också upprättat ett femårigt Garanterad Reparationsavtal med Södra Wood Unnefors för deras kantmaskin.

Garanterad Reparation innebär att vi förbinder oss att reparera elektronik, elmotorer och elmotorstyrningar ett bestämt antal år framåt i tiden. Det är ett bra alternativ framför nyinvestering eller retrofit för att säkra upp äldre maskiners drift inför framtiden.

Dessutom är ett samarbetsavtal tecknat med RS Integrated Supply som ombesörjer förrådshanteringen för Astra Zeneca i Södertälje. Avtalet gäller till 2027 och avser reparationer av elektronik och elmotorer. RS Integrated Supply har utsett Jernbro till sin preferred supplier.

RS Group

Mats Ahrling på Jernbro och Irina Calerin på RS Integrated Supply

 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Mats Ahrling, Affärsutvecklare Komponentservice Skövde +46 10-483 01 95 Skicka e-post

Kontakta undefined

    Dela gärna detta