Stäng film

Underhållsdagarna (2021) inleds med en föreläsning med Jernbros VD, Mikael Jansson. Föreläsningens titel är Underhållets betydelse för framtidens produktion och handlar om:

Svensk industri agerar under tuffa förhållanden på en global marknad och står ständigt inför nya utmaningar. Hög produktivitet är ett måste för att förbli konkurrenskraftig och vara fortsatt attraktiv för investerare. Här har underhållet en viktig uppgift att fylla i fråga om förbättringar av driftsäkerheten och kostnadsoptimeringar. Frågan är bara om dagens underhållsstrategier är anpassade för att bidra till detta och om de möjligheter som följer av den accelererande teknikutvecklingen kan tas tillvara? Här belyses dessa frågeställningar och det ges även exempel på hur man bör agera för att anpassa underhållet gentemot framtida krav.

I år blir Underhållsdagarna digital och
äger rum tisdag den 16 mars 2021.

Underhållsdagarna arrangeras av Riksorganisationen
Svenskt underhåll och tidningen U&D.

Här kan du anmäla dig till Underhållsdagarna.

Mikael Jansson

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Kontakta oss

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Energy Management

  Fungerar industrilokalens ventilation som den ska?

  Fel funktion kan medföra att du varken får ventilation, värme eller kyla. Och därutöver en hög energikostnad.

  Industrirör

  Många meter rör är installerat på Nogersunds nya avloppsreningsverk

  Vi har utnyttjat vår kompetens inom installationer av rör och maskinell utrustning, mekaniska montage av pumpar och rörsvetsning.

  Underhåll

  Pelly Group ville ha med Jernbro på resan till Nässjö

  Pelly Group letade efter leverantörer som kunde hjälpa dem med underhåll och flytt av maskiner från Hillerstorp till Nässjö. Med Jernbro som ensam samarbetspartner, slog de två flugor i en smä…

  Maskinbearbetning

  Rätt kompetens inom svets och maskinbearbetning avgjorde valet för LKAB Mekaniska

  Med ISO-certifiering inom svetsning, rätt kompetens avseende grovsvetsning och maskinbearbetning liksom lokal närvaro uppfyllde Jernbro de krav som LKAB Mekaniska hade på sina leverantörer i proje…

  Dela gärna detta