Stäng film

Projekt är en betydande del av Jernbros verksamhet. För att ytterligare vässa vår kompetens inom projektstyrning har vi nu stärkt organisationen med en PMO-ansvarig (Project Management Office). Till tjänsten har vi haft förmånen att anställa Mikael Hultgren.

Tillsammans med våra regioner och affärsområden, kommer Mikael att arbeta med utveckling och processer för att skapa fler verktyg inom projektens olika faser.

Målet är att detta ska bidra till ett tydligare och effektivare genomförande av kundprojekt för att säkra leverans i rätt tid, en slutprodukt av bästa kvalitet och lösningar med fokus på miljö och hållbarhet.

Vi finns på ett 30-tal orter i hela landet, och har en bred kompetensbank som genom bättre och likartade arbetssätt och metoder kommer att nyttjas på ett mer effektivt sätt för att än mer nå dina förväntningar och krav.

Mikael är installationsingenjör med mångårig erfarenhet som projektledare, projekteringsledare och besiktningsman inom olika entreprenadformer, som till exempel helhetslösningar enligt ABT06, men också utförandeentreprenader med stöd mot AB04. Projekten har inbegripet publika fastigheter, byggnader och anläggningar för olika myndigheter, om- och tillbyggnader av industrier samt sjukhus, skolor och infrastruktur.

I kombination med sina erfarenheter från nationella och internationella verksamheter, från tidiga skeden till överlämnande av färdiga produkter och projekt till slutkund och brukare, kommer Mikael att starkt bidra till att vi levererar projekt på högsta nivå.

– Jag ser fram emot den spännande utmaningen att få bli en del av Jernbros starka, breda och mångsidiga kunnande och spännande projekt. Det ska också bli roligt att träffa våra kunder framöver, berättar Mikael Hultgren.

 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Jernbro, Industrial Services AB Sverige +46 10-483 00 00 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Industrirör

  600 meter svets och ett lapptäcke löste cisternbottenbytet

  Bitumenleverantören Nynas hade konstaterat ett läckage i en cistern, vars golv hade rostat sönder. Förtroendet för att lösa problemet, gick till Jernbro.

  Engineering

  Lyftanordningar med kraft att lyfta 25 till 80 ton är byggda till Siemens

  I samband med att Siemens Energy AB skulle bygga nya lyftanordningar till sina testriggar för gasturbiner, hörde Thomas Christiansen på Siemens av sig till Ali Eshgi, Civilingenjör på Jernbro.

  Dela gärna detta