Stäng film

Verksamheten inom Rimard Industri AB övertas från och med 2018-10-15 av Jernbro Industrial Services AB.

”Förvärvet innebär att vi förstärker vår regionala plattform för tillväxt mot industrin i Berg-slagen och angränsande län där vi ser stora möjligheter. Vi etablerar oss i Avesta och tar över 25 kompetenta industrimekaniker. Vi arbetar vidare med den attraktiva kundportföljen och satsar på utbyggnad av verkstadskapacitet för större renoveringar. Samtidigt tillgängliggör vi ett bredare och än mer intressant tjänsteutbud för Rimards kunder”, säger Mikael Jansson, VD för Jernbro Industrial Services AB.

”Genom övergången till Jernbro får vi kapacitet att utveckla såväl verksamhet som kunderbjudande. Vi ser verkligen fram emot att komma igång i våra nya roller inom Jernbro”, säger Andreas Wallin, som nu, tillsammans med Jonas Andersson, fortsätter som ansvariga för verksamheten inom Jernbro Industrial Services i Avesta.

 

___________________________________________________________________________

 

 

Jernbro i Avesta (fd Rimard) har lång erfarenhet av service och underhållsarbeten inom framförallt pappers-, trä- och stålindustrin. Kärnan utgörs av duktigt personal med mål att lösa problem, utföra underhåll och utveckla produktion för att förbättra lönsamheten för våra kunder. Med fullt utrustade servicebilar kan kompetenta reparatörer snabbt vara på plats för avhjälpande åtgärder. Allt från akuta reparationer vid t ex ett maskinhaveri, svetsjobb, installationer på site samt fortlöpande underhåll och service omfattas av erbjudandet. I egen verkstad utförs reparationer av maskinspindlar, pumpar och växellådor samt tillverkning av reservdelar. Här finns även kvalificerade personal med svetslicenser, kompetens för lagerbyten, hydraulik och pneumatik.

 

 

 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Urban Sjöström Affärsenhetschef Projekt Mitt Skultuna +46 10-483 04 92 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  U-båtsvagnar – ett annorlunda uppdrag i Avesta

  Behovet de hade var att vidareutveckla och tillverka en upptagningsvagn för ubåtar.

  Underhåll

  Ta tempen på ditt underhåll

  Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

  Underhåll

  Uppgraderad traversbana på Outokumpu

  Uppgraderad traversbana i gammal bruksmiljö med en lyftkapacitet på hela 60 ton.

  Dela gärna detta