Stäng film

Verksamheten inom Rimard Industri AB övertas från och med 2018-10-15 av Jernbro Industrial Services AB.

”Förvärvet innebär att vi förstärker vår regionala plattform för tillväxt mot industrin i Berg-slagen och angränsande län där vi ser stora möjligheter. Vi etablerar oss i Avesta och tar över 25 kompetenta industrimekaniker. Vi arbetar vidare med den attraktiva kundportföljen och satsar på utbyggnad av verkstadskapacitet för större renoveringar. Samtidigt tillgängliggör vi ett bredare och än mer intressant tjänsteutbud för Rimards kunder”, säger Mikael Jansson, VD för Jernbro Industrial Services AB.

”Genom övergången till Jernbro får vi kapacitet att utveckla såväl verksamhet som kunderbjudande. Vi ser verkligen fram emot att komma igång i våra nya roller inom Jernbro”, säger Andreas Wallin, som nu, tillsammans med Jonas Andersson, fortsätter som ansvariga för verksamheten inom Jernbro Industrial Services i Avesta.

 

___________________________________________________________________________

 

 

Jernbro i Avesta (fd Rimard) har lång erfarenhet av service och underhållsarbeten inom framförallt pappers-, trä- och stålindustrin. Kärnan utgörs av duktigt personal med mål att lösa problem, utföra underhåll och utveckla produktion för att förbättra lönsamheten för våra kunder. Med fullt utrustade servicebilar kan kompetenta reparatörer snabbt vara på plats för avhjälpande åtgärder. Allt från akuta reparationer vid t ex ett maskinhaveri, svetsjobb, installationer på site samt fortlöpande underhåll och service omfattas av erbjudandet. I egen verkstad utförs reparationer av maskinspindlar, pumpar och växellådor samt tillverkning av reservdelar. Här finns även kvalificerade personal med svetslicenser, kompetens för lagerbyten, hydraulik och pneumatik.

 

 

 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Urban Sjöström, Skultuna (Mitt-Nord) Regionchef Mitt-Nord +46104830492 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Dela gärna detta