Stäng film

Avtalet löper i tre år med möjlighet till förlängning. Avtalet började gälla den 1 mars 2016.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. Företaget är en ledande global producent av avancerade höghållfasta och seghärdade stål, standardiserad tunnplåt och grovplåt, rörprodukter samt konstruktionslösningar inom byggsektorn. Företaget har en årlig stålproduktionskapacitet på 8,8 miljoner ton. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA.

Det nya ramavtalet innebär att Jernbro ska utföra mekaniskt underhåll på SSAB i Borlänge.

– Vi är stolta och glada för förtroendet att börja leverera mekaniskt underhåll till SSAB i Borlänge. Vår styrka ligger i vårt underhållskoncept och våra 300 underhållsmekaniker som gör att vi har förmåga att stödja SSAB i deras ambition att utveckla ett säkert och kostnadseffektivt underhåll i världsklass. Detta ramavtal är mycket viktigt och utgör basen för vår fortsatta expansion i regionen, säger Bengt Håkansson, vd för Jernbro.

Jernbro har sedan tidigare avtal med SSAB i Oxelösund avseende mekaniska underhållstjänster. Det nya avtalet innebär en utökning av Jernbro samarbete med SSAB.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Anders Wiberg, Borlänge (Mitt-Nord) Regional försäljning +46104830024 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Engineering

Fler certifieras inom underhållsledarskap

För att kvalitetssäkra kompetensen har vi valt att utbilda fler chefer och specialister som aktivt arbetar med underhåll.

Underhåll

Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtal

Vi gjorde en leveransöverenskommelse där vi lovade att hålla eftermarknaden vid liv till 2030.

Underhåll

Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

Underhåll

Undersökning: Tillståndsbaserat underhåll ger bättre snurr

Vi har frågat 100 underhållschefer i 10 olika branscher på företag med mer än 50 anställda om de arbetar med tillståndsbaserat underhåll. Resultatet är tydligt.

Dela gärna detta