Stäng film

Avtalet börjar gälla den 1 januari 2017 och löper i tre år med möjlighet till förlängning.

E.ON Värme Sverige AB är den största privata aktören på den svenska fjärrvärmemarknaden. E.ON Värme äger och driver fjärrvärmenät på drygt 20 orter i Sverige, från Malmö i söder till Sollefteå i norr. I Malmö, Norrköping och Örebro samt Kalmar och Oskarshamn (hälftenägda) har E.ON Värme även kraftvärmeanläggningar som producerar el och värme samtidigt.

Nya ramavtalet

Det nya ramavtalet innebär att Jernbro ska utföra mekaniskt underhåll på E.ON Värmes anläggningar i Malmö.

– Att få förtroendet att börja leverera mekaniskt underhåll till E.ON’s anläggningar i Malmö är en stor framgång för Jernbro. Vår styrka ligger i vårt underhållskoncept och våra 300 underhållsmekaniker som gör att vi har förmåga att stödja E.ON Värme i deras ambition att utveckla ett säkert och kostnadseffektivt underhåll. Detta ramavtal är mycket viktigt för vår expansion i södra Sverige, säger Bengt Håkansson, vd för Jernbro.

Jernbro har sedan tidigare avtal med E.ON avseende fjärrvärmeservice. Det nya avtalet innebär en utökning av Jernbro’s samarbete med E.ON.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Martin Berntsson, Affärsområdeschef underhåll Göteborg +46 10-483 06 55 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Ta tempen på ditt underhåll

  Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

  Underhåll

  Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

  Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

  Dela gärna detta