Stäng film

1 april köpte Jernbro Industrial Services AB verksamheten Värme- och Kraftservice AB (Voksab) i Malmö. Genom denna etablering stärks Jernbros position i Region Syd.
– Lokal närvaro är en viktig del i Jernbros tillväxtstrategi, säger Mikael Jansson, VD för Jernbro. Detta är det tredje förvärvet vi gör på några månader, som följer efter förvärv av liknande verksamheter i Avesta och Skövde.

Jernbro finns sedan tidigare etablerade regionalt i Helsingborg och Åhus med verksamheter inom underhåll och service. Även i Malmö är Jernbro verksamma sedan några år med utlokaliserad underhållspersonal hos kunder. Genom förvärvet av Voksab går samtliga elva medarbetare över till Jernbro.

– Affären ger oss tillgång till en egen verkstad i Malmö och ökad kapacitet med erfarna och kunniga underhållsmekaniker, berättar Martin Berntsson, COO och Regionchef Syd på Jernbro.
– Voksabs nuvarande kunder får tillgång till Jernbros bredare tjänsteutbud. Köpet har gett oss betydligt bättre förutsättningar att växa med både befintliga och nya kunder i Region Syd, avslutar Martin Berntsson.

 

Lennart Jönsson och Kent Andersson från Voksab i mitten
med Ulf Nilsson, Underhållschef Syd, Jernbro till vänster och
Martin Berntsson, COO och Regionchef Syd, Jernbro till höger

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Ulf Nilsson, Malmö (Sydväst) Avdelningschef Underhåll +46104830878 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtal

Vi gjorde en leveransöverenskommelse där vi lovade att hålla eftermarknaden vid liv till 2030.

Underhåll

Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Engineering

Komplex flytt under tidspress

Förra våren köpte SSAB några linjer för rullformning som stod i Fagersta. Men de behövde flyttas ett halvdussin mil norrut – till Borlänge.

Dela gärna detta