Stäng film

1 april köpte Jernbro Industrial Services AB verksamheten Värme- och Kraftservice AB (Voksab) i Malmö. Genom denna etablering stärks Jernbros position i Region Syd.
– Lokal närvaro är en viktig del i Jernbros tillväxtstrategi, säger Mikael Jansson, VD för Jernbro. Detta är det tredje förvärvet vi gör på några månader, som följer efter förvärv av liknande verksamheter i Avesta och Skövde.

Jernbro finns sedan tidigare etablerade regionalt i Helsingborg och Åhus med verksamheter inom underhåll och service. Även i Malmö är Jernbro verksamma sedan några år med utlokaliserad underhållspersonal hos kunder. Genom förvärvet av Voksab går samtliga elva medarbetare över till Jernbro.

– Affären ger oss tillgång till en egen verkstad i Malmö och ökad kapacitet med erfarna och kunniga underhållsmekaniker, berättar Martin Berntsson, COO och Regionchef Syd på Jernbro.
– Voksabs nuvarande kunder får tillgång till Jernbros bredare tjänsteutbud. Köpet har gett oss betydligt bättre förutsättningar att växa med både befintliga och nya kunder i Region Syd, avslutar Martin Berntsson.

 

Lennart Jönsson och Kent Andersson från Voksab i mitten
med Ulf Nilsson, Underhållschef Syd, Jernbro till vänster och
Martin Berntsson, COO och Regionchef Syd, Jernbro till höger

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Martin Berntsson, Affärsområdeschef underhåll Göteborg +46 10-483 06 55 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Ta tempen på ditt underhåll

  Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

  Underhåll

  Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

  Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

  Engineering

  Komplex flytt under tidspress

  Förra våren köpte SSAB några linjer för rullformning som stod i Fagersta. Men de behövde flyttas ett halvdussin mil norrut – till Borlänge.

  Underhåll

  Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtal

  Vi gjorde en leveransöverenskommelse där vi lovade att hålla eftermarknaden vid liv till 2030.

  Dela gärna detta