Stäng film

Det finns två saker som utmärker Jernbro. Dels att bolaget har ett brett erbjudande och en kompetens som får svensk industri att snurra snabbare. Dels att bolaget satsar mycket lokalt och skapar växtkraft på de orter verksamheten finns.

– Bolagets målsättning är att orten ska växa och utvecklas lokalt med Jernbro. Därför satsar vi lokalt, berättar VD Bengt Håkansson. Många av oss på Jernbro bor lokalt på orterna. Därför värnar vi om bygdens växtkraft och strävar efter att utveckla affärsrelationen med företagen på orten. På så sätt säkrar vi kompetensen i våra kunders närområde.

Det nya namnet, som, presenterades på Underhållsmässan i Göteborg den 8 mars, innebär att företaget kan bli ännu tydligare på marknaden.

– Inom Jernbro finns en svårslagen kompetens, säger Bengt Håkansson, som gör att vi kan hjälpa industrin att utveckla både deras underhåll och produktionsanläggningar. Målet är att förbättra produktiviteten och samtidigt minska totalkostnaden.

Jernbro finns idag på 20 orter i Sverige. Närheten medför att kompetensen finns på orten och att bolaget snabbt kan tillhandahålla rätt resurser vid rätt tidpunkt. Närhet gör också att Jernbro lär känna kundens processer och utmaningar.

 

Om Jernbro

Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där du som kund finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både ditt underhåll och din produktionsanläggning. Vår kunskap skapar växtkraft på orten.

Jernbro har tidigare varit en del av Coor Service Management. Bolagen separerades den 16 juni 2015.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Kenneth Lovidius, Stockholm (HQ) Försäljningschef +46104830162 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Engineering

  Fler certifieras inom underhållsledarskap

  För att kvalitetssäkra kompetensen har vi valt att utbilda fler chefer och specialister som aktivt arbetar med underhåll.

  Underhåll

  Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

  Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

  Underhåll

  Undersökning: Tillståndsbaserat underhåll ger bättre snurr

  Vi har frågat 100 underhållschefer i 10 olika branscher på företag med mer än 50 anställda om de arbetar med tillståndsbaserat underhåll. Resultatet är tydligt.

  Automation

  Ökad automatisering kan flytta hem jobben till Sverige

  Genom ökad automatisering kan inte bara tusentals jobb räddas kvar i Sverige. Vi ser också att allt fler industrier flyttar hem produktionen igen från utlandet. I förlängningen handlar det om mi…

  Dela gärna detta