Stäng film

Underhållsmässan den 8–11 mars i Göteborg blir lite extra speciell för oss på Coor Industrial Services. Då lanserar vi vårt nya namn och varumärke. Kom så får du veta mer om hur din verksamhet kan snurra snabbare genom bättre underhåll.

Bakom det nya namnet kommer du att känna igen oss. Vår djupa kompetens inom industriservice är oförändrad. Du får träffa medarbetare från hela Sverige som gärna visar vårt breda erbjudande för ökad driftsäkerhet och ett effektivare underhåll.

Avtäckning med pompa och ståt

Den 8 mars kl. 10.30 lyfter vi på skynket för det nya varumärket i vår monter (men du som är nyfiken kan tjuvkika redan från kl. 9 när mässan öppnar). Du som inte har möjlighet att komma till mässan se lanseringen här på jernbro.com. Vår VD Bengt Håkansson finns på plats och berättar mer om det nya varumärket och vårt erbjudande. Vårt monternummer är C04:12.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Thomas Grönlund, Försäljningschef & Marknadschef Göteborg +46 10-483 11 97 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Ta tempen på ditt underhåll

  Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

  Underhåll

  Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

  Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

  Engineering

  Fler certifieras inom underhållsledarskap

  För att kvalitetssäkra kompetensen har vi valt att utbilda fler chefer och specialister som aktivt arbetar med underhåll.

  Underhåll

  Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtal

  Vi gjorde en leveransöverenskommelse där vi lovade att hålla eftermarknaden vid liv till 2030.

  Dela gärna detta