Stäng film

Berättelsen om Jernbro

Jernbro har sitt ursprung i vår djupa kunskap – hjärna – inom industriservice. Bron finns där för att föra över kunskapen till våra kunder, vilket också broformen i vår logotyp förstärker. Men det finns en dimension till. Namnet kan även spåras tillbaka till slutet av 1700-talet, då världens första järnbro byggdes i en liten by i sydvästra England. Byn fick namnet Ironbridge och är idag känd som födelseplats för den industriella revolutionen. Självklart finns bron kvar än idag.

Namnet Jernbro speglar alltså vår kompetens, vår närhet till våra kunder och industrin vi verkar inom.

Få ut mer, för mindre

Tack vare marknadens bredaste erbjudande kan vi utveckla både ditt underhåll och din produktionsanläggning. Målsättningen är att förbättra din produktivitet och samtidigt minska totalkostnaden. På så sätt får du en mer säker, mer effektiv och mer tillgänglig produktionsanläggning. Kort och gott – du får ut mer, för mindre pengar.

Se hela vårt erbjudande


Stora resurser

Hos oss på Jernbro får du tillgång till stora resurser. Vi är 300 mekaniker, 120 elektriker, 120 ingenjörer och ytterligare drygt 100 som servar industrin. Alla med ett stort intresse för teknik och förbättringar.

Se vilka fördelar närheten ger

Nära dig

Vi finns där våra kunder finns. Idag är det på 26 orter runt om i Sverige. Närheten ger dig flera fördelar. Vi kan snabbt tillhandahålla rätt resurser vid rätt tidpunkt. Du har all kompetens lokalt på orten. Närhet gör också att vi lär känna varandra. Det gör att vi förstår dina processer och utmaningar.

Se vilka fördelar närheten ger

Djup kompetens och stort engagemang

Många av våra medarbetare har stor erfarenhet av svensk industri. Långa relationer i kombination med stort engagemang och intresse för teknik och förbättringar har lett till en djup kunskap inom följande industrier: metall, plast & gummi, trä, fordon, maskin, livsmedel, stål, papper & massa, kemi och energi.

Se vilka fördelar närheten ger

Växtkraft på orten

Vår målsättning är att orten ska växa och utvecklas med oss. Därför satsar vi lokalt. Många av oss bor på orten. Våra barn går i skolan här. Vi värnar därför om ortens överlevnad. Om jobben. För nästa generation. Vi strävar efter att utveckla affärsrelationen hos företagen på orten. På så sätt säkrar vi kompetensen för en mer effektiv och säker produktion i ditt närområde. Det skapar också nya arbetstillfällen.

Välj ort

Några av våra kunder

Volvo Cars AB, AB Volvo, Gränges, Sandvik, Stora Enso, E.On, ABB, Scania, Husqvarna, Siemens, Trelleborg, SSAB, Lantmännen samt ett stort antal små- och medelstora företag.


Certifieringsmärke ISO9001 ISO14001

Jernbro är certifierad enligt ISO 9001 och 14001.

Våra ledningssystem

Dela gärna detta

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Thomas Grönlund, Göteborg (HQ) Marknadschef (CMO) +46104831197 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Automation

Ökad automatisering kan flytta hem jobben till Sverige

Genom ökad automatisering kan inte bara tusentals jobb räddas kvar i Sverige. Vi ser också att allt fler industrier flyttar hem produktionen igen från utlandet. I förlängningen handlar det om mi…

Dela gärna detta