Stäng film

ALLA KOMMER ATT HA PÅVERKATS PÅ NÅGOT SÄTT
Permitteringar inom fordonsindustrin och dess underleverantörer, liksom senarelagda projekt, allmän kostnadsförsiktighet och mycket annat har påverkat mångas vardag. Samtidigt fortsätter andra att producera som vanligt eller till och med mer. Det är svårt att förutspå på vilket sätt och hur länge pandemin kommer att påverka olika segment, men när vi väl har återgått till något slags normalläge, kommer vi alla att ha påverkats på något sätt.

MER TJÄNSTER FINNS TILLGÄNGLIGA FÖR FLER KUNDER
Vi har också påverkats, men vi har valt en strategi där vi tillgängliggör vår kompetens och ett bredare utbud av tjänster till fler kundkategorier. Det har gjort att vi har lyckats begränsa antalet korttidspermitteringar. Vi planerar heller inte några varsel om uppsägningar eftersom vår omfattande, och för våra kunder värdefulla, industriella erfarenhet skulle vara svår att bygga upp igen.

– Jernbro har sedan tidigare en väl uppbyggd kompetens som dagligen bidrar till driftsäkerhet inom såväl industri som samhällskritisk infrastruktur. Vi vill fortsätta att bidra till att hålla igång Sverige, men på en bredare front än vanligt med tanke på omständigheterna, säger Mikael Jansson, VD på Jernbro Industrial Services AB.

HUR KAN VI HJÄLPA TILL?

Skicklig arbetsstyrka med stor erfarenhet av svensk industri
Vi är idag cirka 900 anställda där merparten består av duktiga och erfarna ingenjörer inom energi, underhåll, maskinsäkerhet och andra tekniska discipliner samt projektledare, automationstekniker, mekaniker, elektriker och svetsare. Flertalet är flexibla vad gäller arbetsuppgifter och arbetsställe geografiskt som arbetar enligt Jernbros riktlinjer för att minska risken för smittspridning av Covid-19.

Reservdelar till gamla maskiner
Många industrier har utmaningar med att få tag i reservdelar till sina äldre maskiner. Under pandemin kan detta vara en än större utmaning. Våra maskinverkstäder är i full gång och har beredskap för såväl renovering som nytillverkning av reservdelar. Vår avdelning för Komponentservice kan hjälpa er att säkerställa maskindrifter genom reparation av komponenter inom elektronik, servodrifter, servo- och elmotorer och maskinspindlar. Eller varför inte nyttja vårt utbytessystem eller köpa renoverad elektronik till styrsystem för olika produktionssystem från vårt lager.

Finansieringslösning som ger möjligheter även i orostider
För dig som har behov av att investera i produkter och relaterade tjänster, erbjuder vi funktionsleasing som innebär leasing av utrustning inklusive nödvändig arbetsinsats, till exempel konstruktion, projektering, installation och serviceinsatser. Det är ett vettigt och finansieringsmässigt bra alternativ för att ändå kunna genomföra projekt och andra insatser med finansiell påverkan spridd över en längre tidsperiod.

KONTAKTA OSS
Vi är redo att göra vårt yttersta för att hitta lösningar för de utmaningar som ni står inför just för stunden. Det gör vi alltid, men i dessa tider lovar vi att anstränga oss ännu mer, så vi tillsammans kan rida ut stormen och stå starka när den blåst över.

Underhållsresurser
Komponentservice
Finansiering

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Anders Gustafsson, Gruppchef Underhåll Småland Huskvarna +46 10-483 11 88 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Underhåll

  Ta tempen på ditt underhåll

  Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

  Underhåll

  Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtal

  Vi gjorde en leveransöverenskommelse där vi lovade att hålla eftermarknaden vid liv till 2030.

  Underhåll

  Uppgraderad traversbana på Outokumpu

  Uppgraderad traversbana i gammal bruksmiljö med en lyftkapacitet på hela 60 ton.

  Engineering

  Industrins framtida arbetsplats

  Människa och kollaborativa robotar samarbetar i framtidens produktionslinje

  Dela gärna detta