Stäng film

Just nu snurrar svensk industri på högvarv. För Jernbros del innebär detta en stark efterfrågan på företagets tjänster och produkter som bidrar till en effektivare produktion. Därför söker Jernbro just nu ett 30-tal nya medarbetare på flera orter runt om i Sverige.

Det handlar både om chefsposter och flera ingenjörs- och tekniska servicetjänster. Exempel på befattningar som efterfrågas är produktionstekniker, underhållsingenjörer, PLC-programmerare, projektledare (industri & bygg), servicetekniker mek & el och smeder.

Rekryteringsbehovet gäller på ett flertal av de dryga 20 orter i Sverige där Jernbro finns lokaliserade.

– Vi känner av ett stort tryck på efterfrågan och söker duktiga nya medarbetare som vill jobba med att hjälpa svensk industri att producera mer effektivt med stort fokus på säkerhet. Vi söker personer med erfarenheter från olika tillverkningsbranscher iom att vi har en stor bredd i vår kundbas, berättar Urban Ekmark HR-chef på Jernbro.

Sandra-Claesson-600px

Hur är det att arbeta på Jernbro?

De som bäst känner till det är självklart våra medarbetare.

Möt några av dem

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Urban Ekmark, Göteborg (HQ) HR & HSEQ Chef +46104830035 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Automation

Ökad automatisering kan flytta hem jobben till Sverige

Genom ökad automatisering kan inte bara tusentals jobb räddas kvar i Sverige. Vi ser också att allt fler industrier flyttar hem produktionen igen från utlandet. I förlängningen handlar det om mi…

Dela gärna detta