Stäng film

Uttalandet riktades till medarbetare på Jernbro av Anders Lilja, Senior Director Manufacturing på Husqvarna Brand Division Manufacturing Nordic

I samband med att Husqvarna hamnade i en extremt svår situation när deras Gehringmaskin havererade, åtog sig tre personer från Jernbro att lösa problemet så Husqvarna skulle kunna leverera motorsågarna i tid till sina kunder. Arbetet genomfördes under tre dygn, varav två helgdagar.

60% av deras cylinderflöde är via Gehringmaskinen och därför kan ett långdraget haveri orsaka stora störningar i Husqvarnas motorsågstillverkning och därför var läget akut.

– Med hög kompetens och stor passion för sitt arbete, Husqvarna och Jernbro Industrial Services gjorde tre personer en enorm insats de dygnen, säger Anders.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Magnus Stagmo, Huskvarna (Småland) Regionchef Småland +46104830110 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtal

Underhåll

Rapport – Industrins största utmaningar inom underhåll

Vilka är de största utmaningarna inom svensk industri när det gäller underhåll? För att få svar på denna fråga gjorde vi en undersökning på Underhållsmässan i Göteborg 2018. Frågorna ha…

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Underhåll

Undersökning: Tillståndsbaserat underhåll ger bättre snurr

Vi har frågat 100 underhållschefer i 10 olika branscher på företag med mer än 50 anställda om de arbetar med tillståndsbaserat underhåll. Resultatet är tydligt.

Dela gärna detta