Stäng film

Jernbro bevisar återigen sin konkurrenskraft inom automationsområdet och fortsätter sin expansion i Kina.

En av de större biltillverkarna i Kina valde Jernbro, som i konkurrens med flera globala aktörer, vann affären. Orden innebär leverans av provbänkar för testning av motorer. Den stora biltillverkaren har beställt nio provbänkar för testning av motorer (End Of Line). Provbänkarna innebär att kunden kvalitetssäkrar sin provningsprocess på ett mycket bra sätt och tar ett stort kliv framåt teknikmässigt.

– Vi har under många år fått förtroendet att leverera motortestutrustning till flera större bolag inom fordonsindustrin, världen över. Våra medarbetare har mycket hög kompetens och stor erfarenhet av att konstruera och leverera denna typ av utrusning. Jag är glad över att vi vann denna order och ser fram emot samarbetet med vår nya kund, säger Patrik Sahlberg, försäljningschef automation på Jernbro.

Leveranser sker till två av kundens fabriker och installationer startar i Kina i februari 2017.

En annan av Kinas allra största biltillverkare, har tecknat avtal med Jernbro som innebär utveckling och tillverkning av monteringsutrustning till en av kundens motorfabriker i Kina.

Avtalet omfattar ett monteringssystem för slutmontering av motorer som inkluderar 62 AGV.er ( Automated Guided Vehicle/självnavigerande monteringsvagnar). Kunden är Kinas största biltillverkare med närmare 6 miljoner tillverkade bilar om året i många olika fabriker. Leveransen av produktionsutrustningen sker i slutet av 2017.

– Vi är glada att än en gång få leverera AGV.er till Kina. Med vår automationsutrustning ökar kunden sin produktivitet och får en mer ergonomisk, säker och effektiv produktionsanläggning säger Pär Knutsson, produktchef AGV på Jernbro.

I Kina samarbetar Jernbro med Anwha Automotive, och tillsammans levererar bolagen ett komplett monteringssystem för motorer till den kinesiska kunden.

 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Kontakta undefined

    Du kanske också är intresserad av

    Dela gärna detta