Stäng film

I april 2017 tecknade Lantmännen Lantbruk ett ramavtal med Jernbro Industrial Services AB som ger Jernbro möjlighet att leverera och utveckla produktionsunderhållet för att öka driftsäkerheten på ett 30-tal anläggningar i Sverige. Nu har ett andra lokalt siteavtal tecknats avseende leverans till Lantmännen Lantbruks enheter i Västerås, Sala, Fjärdhundra, Köping, Kumla och Odensbacken.

Siteavtalet innebär att Jernbro, med start 1 november 2017, under tre år skall leverera och utveckla produktionsunderhåll för Lantmännen Lantbruks enheter i Västerås, Sala, Fjärdhundra, Köping, Kumla och Odensbacken. I samband med övergången kommer tidigare medarbetare i Lantmännen Lantbruks lokala underhållsorganisation att erbjudas anställning i Jernbro.

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, maskin, energi och lantbruk. Koncernen ägs av 25 000 svenska lantbrukare, är verksam i ett 20-tal länder, har fler än 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor. Lantmännens kärnverksamhet återfinns inom division Lantbruk som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster för ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk.

 

 

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Urban Sjöström, Skultuna (Mitt/Nord) Regionchef Mitt +46104830492 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Underhåll

Jernbro satsar på certifiering

Flera medarbetare på Jernbro är certifierade enligt den europeiska EFNMS-standarden (European Federation of National Maintenance Societies). Tomas Burman är en av dem och han ser stora fördelar me…

Dela gärna detta