Stäng film

− Istället för att hantera flera kunder som tidigare i rollen som Avdelningschef för Energiteknik på Jernbro, ska jag nu lägga allt fokus på en kund. Det känns spännande att arbeta utifrån en annan vinkel. Jag har emellertid arbetat en del med Lantmännen i tidigare roll också.

− Det jag brinner för mest är att se personalen växa som personer och skapa engagemang och driv och därför är en stor del av tjänsten avsatt till just det. Även om personalen i dagsläget är motiverade och har bra teamkänsla, är det såklart något man måste hålla vid liv och utveckla.

För Keijo är givetvis säkerhet viktigt så alla kommer hem oskadda varje dag. Dessutom poängterar Keijo vikten av att ha balans mellan fritid och arbete. Ingen mår bra av att vara uppkopplad och tillgänglig för jobb dygnet runt.

− Jag ska även ansvara för att vi levererar enligt avtal, uppföljning av KPI:er och för att vi har rätt kompetens på plats för det dagliga arbetet. Lantmännen använder sig av vår så kallade Performance Portal för att följa upp KPI:er. Det är ett uppskattat digitalt systemstöd där vi enkelt kan följa vilket underhåll som är utfört respektive planerat. Det visar också eventuella återkommande problem som därmed kan åtgärdas.

På Lantmännen Lantbruk som har verksamhet inom foder, spannmål och gödning arbetar Jernbros mekaniker och elektriker med förebyggande och avhjälpande underhåll, men vid behov även diverse förbättringsprojekt.

− Den första tiden ser jag fram emot att lära känna personalen, träffa beställare på Lantmännen och sätta mig in i verksamheten.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Keijo Hakala, Avdelningschef Lantmännen Väst & Mitt Västerås +46 10-483 06 84 Skicka e-post

Kontakta undefined

    Dela gärna detta