Stäng film

Varje dag under mässan finns Jernbros experter på plats i monter B06:20 för att berätta om vårt heltäckande erbjudande inom industriellt underhåll – från enstaka insatser till helhetslösningar – tillgängligt lokalt och nationellt.

 

På onsdag 13 mars kl 15-15:30 presenterar Mats Ahrling och Sven Wilhelmsson på Volvo ” Säkerställ driftsäkerheten för äldre maskiner – Ett exempel från Volvo GTO Skövde” på Teknikscenen i D-hallen.

 

På Student- och karriärdagarna berättar Anders Gustafsson med flera om varför man ska arbeta på Jernbro samt varför man ska utbilda sig för att kunna bidra till en hållbar svensk industri. Detta sker den 14-15 mars i D-hallen.

 

Thomas Grönlund, försäljnings- och marknadschef på Jernbro:
– Underhållsmässan är ett tillfälle att skapa affärsmöjligheter, bli inspirerad och få se nyheter på marknaden och knyta kontakter. Jag hoppas att man tar med sig konkreta tankar och idéer om hur man kan arbeta med underhåll mer effektivt, hållbart och säkert och givetvis att man realiserar detta i sitt förbättringsarbete när man kommer hem igen efter mässan. Läs hela artikeln >>

 

Registrera dig för en kostnadsfri biljett >>

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Mats Ahrling, Affärsutvecklare Komponentservice Skövde +46 10-483 01 95 Skicka e-post

Kontakta undefined

    Dela gärna detta