Stäng film

Kanske behöver du öka kapaciteten i anläggningen? Kanske ska du börja tillverka en ny produkt på samma lina? Kanske är det nya myndighetskrav som gör att du måste bygga om?

En av våra styrkor är att vi kan ta dig hela vägen från idé till färdig anläggning. Vi tar fram förslag på lösningar, efter det kan vi detaljera lösningen och sist men inte minst genomföra hela projektet. Detta gäller oavsett om det handlar en mindre ombyggnation eller en komplett maskin- eller produktionslina.

Vårt utbud av tjänster är brett

Vi hjälper dig med allt från förstudier och utredningar till projektledning, konstruktion och montering. Vi erbjuder spetskompetens inom till exempel maskinsäkerhet, programmering och systemutveckling.

Dela gärna detta

”Jernbro lovade att dugligheten skulle vara densamma eller bättre efter driftsättning. Vår uppföljning visar att dugligheten har ökat med 30 procent.”
Stefan Rydin, Parker Hannifin

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Anders Zackrisson, Göteborg (HQ) Avdelningschef Engineering +46104831204 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Dugligheten har ökat med 30%

Jernbro lovade att dugligheten skulle vara densamma eller bättre efter driftsättning. Parkers uppföljningen visar att dugligheten har ökat med 30 procent.

Underhåll

66% färre utryckningar

Oxelösunds Hamn satsar på ökad produktivitet, vilket ställer nya förebyggande krav på underhållsorganisationen.

Underhåll

Ett stillestånd kostar dubbelt så mycket under vintern

Jernbros första uppdrag åt Umeå Energi handlade om att installera en överhettare i kraftvärmeverk.

Teknik

Komplex flytt under tidspress

Förra våren köpte SSAB några linjer för rullformning som stod i Fagersta. Men de behövde flyttas ett halvdussin mil norrut – till Borlänge.

Dela gärna detta