Stäng film

Våra konstruktörer och programmerare har lång erfarenhet av att konstruera applikationer enligt specifika kundkrav. Stort fokus ligger på användarvänlighet, driftsäkerhet och att maskinen ska vara enkel att underhålla. Du får en nyckelfärdig lösning med all nödvändig kringutrustning inom hantering, säkerhet och kommunikation. Den är givetvis CE-märkt och uppfyller gällande säkerhetsstandarder.


Robotsystem

Vi utvecklar och levererar robotsystem för process, montering, limning, gradning, inspektion, testning samt verifiering. För att kunna erbjuda en lösning som passar dig arbetar vi med alla vanliga styrsystem från exempelvis Siemens, Allen Bradley, Bosch och Mitsubishi.

Specialmaskiner

Vi utvecklar och levererar specialmaskiner för till exempel bearbetning, montering, limning, gradning, avsyning och testning samt mätning.

Portalrobotar

Vi utvecklar och levererar portalrobotar efter kundens önskemål med valfritt antal styrda axlar. Portalrobotarna är anpassade för att hantera både lätta och tunga laster med precision. De har hög driftsäkerhet för en effektiv produktion.


Dela gärna detta

Robotsystem
Monteringsutrustning / specialmaskiner
Portalrobotar

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Pär Knutsson, Skövde (Väst) Säljchef Automation +46104831184 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Automation

Jernbro är Siemens Solution Partner

Sedan början av 2014 är Jernbro en Siemens Solution Partner inom PLC, HMI, Nätverk samt Drives and Motion.

Dela gärna detta