Stäng film

PAROC i Hällekis ville säkerställa driften av två flygande kapar tills det är dags att byta ut dem. Lösningen blev Jernbros koncept som kallas overhaul. Det är andra gången PAROC i Hällekis tecknar detta med Komponentservice på Jernbro Industrial Services i Skövde.

En overhaul innebär att Komponentservice byter ut en stor mängd elektronik- och elkomponenter i olika delar för att ge en mycket driftsäker produkt framigenom. En garanti på 5 år ingår också på delarna.

– Vårt avtal med Jernbro innebär att de aktivt byter ut elektronikkomponenter i våra äldre elektronikenheter, som Bosch Rexroth servodrivdon och servomotorer i två så kallade flygande kapar, till nya fräscha, förtydligar Martin Andersson på PAROC i Hällekis. Denna typ av kap, kapar vår byggnadsisolering medan den transporterar godset.

– Eftersom vi har stor erfarenhet av de här produkterna, vet vi vilka delar som brukar orsaka haverier, berättar Mats Ahrling på Jernbro. Maskinernas alla enheter kommer att skickas till oss i Skövde och bytas ut innan semestern.

– Det är ett smidigt sätt att förlänga kaparnas livslängd, som vi är alltigenom nöjda med, avslutar Martin på PAROC i Hällekis.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Mats Ahrling, Affärsutvecklare Komponentservice Skövde +46 10-483 01 95 Skicka e-post

Kontakta undefined

  Du kanske också är intresserad av

  Engineering

  Industrins framtida arbetsplats

  Människa och kollaborativa robotar samarbetar i framtidens produktionslinje

  Underhåll

  Jernbro förlänger livslängden för styr- och drivsystem med nytt driftsäkerhetsavtal

  Vi gjorde en leveransöverenskommelse där vi lovade att hålla eftermarknaden vid liv till 2030.

  Dela gärna detta