Stäng film

Tomas Burman är underhållssamordnare i Ljusne, strax söder om Söderhamn, där Jernbro har ansvaret för underhållet på Ala sågverk.

– Många företag som har problem med sitt underhåll lider ofta av bristande kontroll och struktur. Eftersom certifieringen ger oss ett strukturerat sätt att leda och utveckla underhållet på, så är det ytterligare ett bevis på att vi tar detta på största allvar, berättar Tomas.

Genom att aktivt driva certifieringsarbetet utvecklar Jernbro arbetssätten i befintliga leveranser, samtidigt som de skapar trovärdighet på marknaden. Dagens produktionsutrustning utvecklas och blir kontinuerligt mer avancerad, vilket ställer krav på ökad underhållskompetens och fördjupat tekniskt kunnande. Standardiseringen ger en spårbarhet som är viktig och samverkar med andra standarder som exempelvis ISO 9001 och 14001.

– För att lyckas med sitt underhåll är det viktigt att företag hela tiden arbetar på samma sätt, använder samma standarder och dokumentation så blir det lättare att jämföra nyckeltal. Då kan man enklare samarbeta och utvecklas. Att vi har flera certifierade medarbetare är en viktig konkurrensfördel, avslutar Tomas Burman.

"För att lyckas med sitt underhåll är det viktigt att företag hela tiden arbetar på samma sätt, använder samma standarder och dokumentation så blir det lättare att jämföra nyckeltal. Då kan man enklare samarbeta och utvecklas. Att vi har flera certifierade medarbetare är en viktig konkurrensfördel, avslutar Tomas Burman."
Tomas Burman på Jernbro i Ljusne

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Berndt Johansson, Göteborg (HQ) Affärsutveckling +46104831183 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Kostnaderna för underhåll har redan minskat

För ett par år sedan bestämde sig ledningen på Ala sågverk för att satsa på att utveckla underhållet. Med hjälp av Jernbro är de nu på god väg mot ökad tillgänglighet, lägre underhålls…

Underhåll

Kompetens när vi behöver

Trelleborg Sealing Profiles Sweden såg för några år sedan ett behov av att förbättra flera områden inom industriservice – med ökad tillgänglighet i kombination med kostnadsbesparingar.

Dela gärna detta