Stäng film

Här finner du en kortare presentation av varje region.

Region Väst

I region Väst jobbar cirka 190 medarbetare med bred erfarenhet från bland annat fordons-, verkstads-, livsmedels- och möbelindustrin.

Skövde är regionens huvudort. Vi finns också i Göteborg/Torslanda, Lidköping, Skara och Uddevalla.

I regionen erbjuder vi ett komplett utbud av tjänster med ingenjörer, elektriker, mekaniker och smeder. Här utför vi också all komponentservice (elektronik, el-och servomotorer samt spindel) för kunder i hela Norden. Även vår specialisttjänst Automation (specialmaskiner) ligger här. Kunderna finns över hela världen.

I Göteborg/Torslanda finner du ett av våra större ingenjörskontor med projektledare och andra ingenjörskompetenser.

Region Syd

I region Syd jobbar cirka 80 medarbetare med bred erfarenhet från bland annat kemi-, process- och livsmedelsindustrin samt energisektorn.

Helsingborg är regionens huvudort. Vi finns också i Malmö, Åhus och Falkenberg.

I regionen erbjuder vi ett komplett utbud av tjänster med ingenjörer, elektriker, mekaniker och smeder. Här ligger också vår specialisttjänst Kemiska Analys som har kunder i stora delar av Sverige.

Region Småland

I region Småland jobbar cirka 70 medarbetare med bred erfarenhet från bland annat verkstadsindustrin, pressgjutning samt plast och gummi.

Huskvarna är regionens huvudort. Vi finns också i Värnamo.

I regionen erbjuder vi ett komplett utbud av tjänster med ingenjörer, elektriker, mekaniker och smeder.

Region Öst

I region Öst jobbar cirka 190 medarbetare med bred erfarenhet från bland annat stål-, verkstads-, massa och pappersindustrin samt energisektorn.

Finspång är regionens huvudort. Vi finns också i Norrköping och Kimstad.

I regionen erbjuder vi ett komplett utbud av tjänster med ingenjörer, elektriker, mekaniker och smeder. Just svets och smide är ett specialområde i regionen. Vi erbjuder specialsvetsning i flera olika material och med flera certifieringar. Ett område där vi har lång erfarenhet är rörsystem till kunder i och utanför Sverige.

Region Mitt/Nord

I region Mitt/Nord jobbar cirka 80 medarbetare med bred erfarenhet från bland annat stål-, verkstads-, massa och pappersindustrin samt energisektorn.

Skultuna är regionens huvudort. Vi finns också i Holmsund, Ljusne, Gävle, Östhammar, Borlänge, Stockholm, Örebro, Västerås och Karlstad

I regionen erbjuder vi ett brett tjänsteutbud med ingenjörer, elektriker och mekaniker.

Vi erbjuder även specialisttjänster när det gäller elmaskiner (generatorer, transformatorer och större elmotorer). Kunderna för detta finns i hela Norden.

Dela gärna detta

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta någon nära dig
Berne Agbeck Regional Affärsutvecklare +46104830606 Kontakta

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Automation

Ökad automatisering kan flytta hem jobben till Sverige

Genom ökad automatisering kan inte bara tusentals jobb räddas kvar i Sverige. Vi ser också att allt fler industrier flyttar hem produktionen igen från utlandet. I förlängningen handlar det om mi…

Dela gärna detta