Stäng film

Efter en upphandling har Lantmännen Lantbruk tecknat ett ramavtal med Jernbro Industrial Services som ger Jernbro möjlighet att leverera och utveckla produktionsunderhåll på ett 30-tal anläggningar i Sverige. Avtalet, som skall implementeras successivt, gäller i tre år med möjlighet till förlängning.

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, maskin, energi och lantbruk. Koncernen ägs av 25 000 svenska lantbrukare, är verksam i ett 20-tal länder, har fler än 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor. Lantmännens kärnverksamhet återfinns inom division Lantbruk som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster för ett starkt och konkurrenskraftigt lantbruk.

Ramavtalet innebär att Jernbro får möjlighet att leverera och utveckla produktionsunderhåll för Lantmännen Lantbruk i Sverige.

”Vi är stolta och inspirerade av att få möjlighet att utveckla underhållsverksamheten för Lantmännen Lantbruk. Vår styrka ligger i vårt underhållskoncept och vår geografiska täckning som gör det möjligt för oss att stödja Lantmännen Lantbruk i deras ambition att genom enhetliga underhållsprocesser öka driftsäkerheten i sina produktionsanläggningar. Detta ramavtal är mycket viktigt för Jernbro” säger Bengt Håkansson, VD för Jernbro Industrial Services.

För ytterligare information, kontakta

Berndt Johansson, Affärsutveckling, Jernbro Industrial Services AB
+46 10 483 11 83
berndt.johansson@jernbro.com

Vi är stolta och inspirerade av att få möjlighet att utveckla underhållsverksamheten för Lantmännen Lantbruk. Vår styrka ligger i vårt underhållskoncept och vår geografiska täckning som gör det möjligt för oss att stödja Lantmännen Lantbruk i deras ambition att genom enhetliga underhållsprocesser öka driftsäkerheten i sina produktionsanläggningar. Detta ramavtal är mycket viktigt för Jernbro.
Bengt Håkansson, VD för Jernbro Industrial Services AB

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson
Berndt Johansson Utvecklingschef (CTO) +46104831183 Kontakta

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Underhåll

Kostnaderna för underhåll har redan minskat

För ett par år sedan bestämde sig ledningen på Ala sågverk för att satsa på att utveckla underhållet. Med hjälp av Jernbro är de nu på god väg mot ökad tillgänglighet, lägre underhålls…

Dela gärna detta