Stäng film

Tiden går fort. Nu är det ett år sedan vi lanserade vårt nya varumärke Jernbro under pompa och ståt på Underhållsmässan i Göteborg. I och med namnbytet blev vi ännu tydligare på marknaden och kunde anpassa erbjudandet helt och hållet till svensk industri.

Redan från start var reaktionerna mycket positiva hos våra kunder. Många uppskattade vårt breda erbjudande och vår djupa kompetens som får svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt.

En annan sak som har varit viktigt för oss sedan start är den lokala närvaron, som skapar växtkraft på de orter verksamheten finns. Idag finns vi nära dig på 17 orter runt om i landet.

Vi är idag en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice och ser fram emot att fortsätta hjälpa svensk industri att snurra snabbare.

Varför valde vi att heta Jernbro?

Jernbro har sitt ursprung i vår djupa kunskap – hjärna – inom industriservice. Bron finns där för att föra över kunskapen till våra kunder, vilket också broformen i vår logotyp förstärker.

Men det finns en dimension till. Namnet kan även spåras tillbaka till slutet av 1700-talet, då världens första järnbro byggdes i en liten by i sydvästra England. Byn fick namnet Ironbridge och är idag känd som födelseplats för den industriella revolutionen. Självklart finns bron kvar än idag.

Namnet Jernbro speglar alltså vår kompetens, vår närhet till våra kunder och industrin vi verkar inom.

jb-map-cities-newer

Vi finns lokalt där du som kund finns.

Välj ort här

Kommenterer från lanseringen

Underhållschef Kenneth Brännbacka uppskattar Jernbros närhet.
Vad är viktigast med tjänster inom industriservice?
Första intrycket av Jernbro?

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta någon nära dig
Berne Agbeck Regional Affärsutvecklare +46104830606 Kontakta

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Ta tempen på ditt underhåll

Hur fungerar ditt underhåll? Här kan du snabbt ta tempen på hur du ligger till inom olika avgörande områden. Se resultatet som en indikation.

Underhåll

Undersökning: Tillståndsbaserat underhåll ger bättre snurr

Vi har frågat 100 underhållschefer i 10 olika branscher på företag med mer än 50 anställda om de arbetar med tillståndsbaserat underhåll. Resultatet är tydligt.

Dela gärna detta