Stäng film

Har du tagit det strategiska beslutet att lägga ut underhållet, ska du prata med oss. Vi har både musklerna och kunnandet som krävs. Det finns många skäl att låta en extern part sköta underhållet.

Du får större fokus på underhållsutveckling, du får en ökad kostnadskontroll och du kan också snabbare genomföra förbättringar och effektiviseringar. Du säkrar också tillgången på underhållskompetens i ditt närområde. Vi vill skapa växtkraft på de orter där vi är verksamma. Det gör vi genom att utveckla affärsrelationen med företagen på din ort.

Ofta får du bäst resultat om du låter oss ta över hela ditt underhåll. Vårt breda utbud av tjänster göra att vi kan utföra alla typer av underhållsuppdrag. Det är inte ovanligt att vi tar över en del av din underhållspersonal. De blir, tillsammans med våra underhållsingenjörer och tekniker, viktiga för att utveckla och följa upp leveransen mot de mål och utmaningar som du som kund har satt upp.

”Det finns gott om möjligheter att ta in mer kompetens när det behövs. Det är en stor styrka.”
Christer Rosén, Stora Enso Wood Products.
Får hjälp med helhetsåtagande för underhåll.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson

Mikael Jansson, Göteborg (HQ) VD (CEO) +46104831180 Skicka e-post

Kontakta undefined

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Kostnaderna för underhåll har redan minskat

För ett par år sedan bestämde sig ledningen på Ala sågverk för att satsa på att utveckla underhållet. Med hjälp av Jernbro är de nu på god väg mot ökad tillgänglighet, lägre underhålls…

Underhåll

Kompetens när vi behöver

Trelleborg Sealing Profiles Sweden såg för några år sedan ett behov av att förbättra flera områden inom industriservice – med ökad tillgänglighet i kombination med kostnadsbesparingar.

Dela gärna detta