Stäng film

En utmaning för många underhållschefer är att behovet av resurser och kompetenskrav ofta varierar kraftigt. Ett avtal med oss på Jernbro garanterar att du har rätt resurser vid rätt tidpunkt. Vi kan gå in och stötta med mekaniker, elektriker, ingenjörer och andra kompetenser som behövs. Vill du få till en säker och trygg lösning så är ett underhållsavtal med oss ofta det bästa alternativet.

Här är exempel på några typer av avtal, som vi i dialog med dig som kund, kan erbjuda: förebyggande underhåll, avhjälpande underhåll, beredskapsavtal, driftsäkerhetsavtal.

Säkra produktionen vid förändringar

Om du ska flytta produktionen från en ort till en annan. Eller kanske till och med stänga anläggningen så finns det risk att du förlorar viktig underhållskompetens redan innan förändringen är ett faktum. Prata med oss. Vi säkrar inte bara upp underhållsleveransen, i många fall har vi också hittat lösningar så din personal får anställning hos oss.

Dela gärna detta

”Att kunna behålla vår kompetens och säkra produktionen, samtidigt som det blir en bra situation för medarbetarna. Bättre än så
kan det knappast bli.”
Mikael Arnham, Arla Foods.
Har fått hjälp med personalövertagande och underhållsavtal inför fabriksflytt.

Nyfiken på att veta mer?

Välj kontaktperson
Hans Gunnar Wiberg Regionchef Syd +46104830320 Kontakta

Du kanske också är intresserad av

Underhåll

Kostnaderna för underhåll har redan minskat

För ett par år sedan bestämde sig ledningen på Ala sågverk för att satsa på att utveckla underhållet. Med hjälp av Jernbro är de nu på god väg mot ökad tillgänglighet, lägre underhålls…

Underhåll

Kompetens när vi behöver

Trelleborg Sealing Profiles Sweden såg för några år sedan ett behov av att förbättra flera områden inom industriservice – med ökad tillgänglighet i kombination med kostnadsbesparingar.

Dela gärna detta