Stäng film

Vi kan reparera och serva allt från elmotorer, servomotorer, servodrivdon och spindlar till pumpar, växellådor och elektronik. Oftast skickar du komponenten till oss så utför vi arbetet i våra egna specialutrustade verkstäder. Om situationen kräver kan vi också utföra arbetet på plats i kundens anläggning.

Vi utför service på:


Styrsystem och elektronik

Från reparationer till konstruktion – Vi har lång erfarenhet av felsökning och reparation av de flesta förekommande fabrikaten av CNC- och PLC-styrningar med tillhörande komponenter som bildskärmar, operatörspaneler, datorer, scanners, skrivare, pulsgivare och mätskalor.

Vi säkrar kvaliteten på vårt utförda arbete genom funktionstester i provriggar och testutrustningar av olika slag. Vi har bland annat universella utrustningar där vi kan simulera ”maskinmiljön” för enskilda kretskort.

Här några fördelar med vår service:

  • Reparation och/eller nytillverkning av utgångna reservdelar för ökad livslängd på system som alternativ till nyinvestering
  • Förrådshållning av reservdelar
  • Akuta reparationer och/eller utbytesenheter
  • Diskussionspartner i Sverige för såväl akuta som långsiktiga elektroniklösningar
  • Garanti på utförda reparationer

Om ändå det är så att ni ska byta hela styrsystem eller endast servosystemen så är vi gärna med och offererar detta också. Vi har bland annat bra samarbete med Siemens, Fanuc och Indramat.

Servodrivdon

Servodrivdon är utsatta delar på en maskinanläggning. Genom att låta oss reparera, underhålla och uppgradera dina servon får du en störningsfri och effektiv produktion.

Servo- och elmotorer

Vi har en välutrustad verkstad för reparation av servomotorer och andra motortyper. Genom åren har vi samlat en märkesoberoende kompetens för de flesta förekommande fabrikat. Med våra unika testutrustningar kan vi garantera kvaliteten på vårt arbete. Vi har färdiga koncept gällande FU. Vi ger dig omgående service om det är akutläge och har korta ledtider på övriga reparationer.

Spindlar

Vårt helhetskoncept för spindelservice förbättrar både tillgängligheten och ökar effektiviteten.

Erbjudandet omfattar:

  • Utbildning, felsökning, demontering, testkörning och montering.
  • Strategier för både snabba reparationer vid stillestånd och långsiktiga planerade reparationer
  • Ombyggnation av problemspindlar, anpassning och uppgradering

Pumpar och växellådor

Vi reparerar växellådor, pumpar, roterande verktyg chuckar och mycket mer. Våra reparationsverkstäder för mekaniska maskinkomponenter finns på flera orter i Sverige, bland annat i Finspång, Helsingborg, Huskvarna, Skultuna och Skövde.


Elektronikkomponenter via vår webshop

Här kan du beställa kretskort, servon och andra elektronikartiklar. Du kan även beställa utbytesenheter, service av komponenter eller av system.

Gå till webshoppen

Dela gärna detta

”Det känns väldigt tryggt att lämna över ansvaret till Jernbro för den här hanteringen. De är mycket kunniga och flexibla, vilket är nödvändigt i ett så här komplext uppdrag. Jag kan verkligen lita på att de vet vad de gör.”
Catarina Fransson, Hector Rail
Får hjälp med elektronikservice

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta någon nära dig
Mats Ahrling Sälj & Produktutveckling Komponentservice+46 (0)10 483 01 95 Kontakta

Du kanske också är intresserad av

Mer effektiv

Dugligheten har ökat med 30%

Jernbro lovade att dugligheten skulle vara densamma eller bättre efter driftsättning. Parkers uppföljningen visar att dugligheten har ökat med 30 procent.

Mer säker

66% färre utryckningar

Oxelösunds Hamn satsar på ökad produktivitet, vilket ställer nya förebyggande krav på underhållsorganisationen.

Dela gärna detta